To je to što me zanima!

Službeno potvrdili: Evo od čega je preminuo pjevač Liam Payne

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada
Vidi originalni članak

Bivši pjevač grupe One Direction Liam Payne preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući i frakturu lubanje, kad je pao s visine od 14 metara s balkona hotela u Buenos Airesu, potvrdio je Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa, prenosi Daily Mail.

Crescenti je otkrio da je Payne imao 'frakturu lubanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti'. Dodao je da je glazbenik bio mrtav kad su bolničari stigli u 17:00 po lokalnom vremenu.

OSTAVIO SVE U ŠOKU Argentinski mediji: Liam Payne je uništio svoju hotelsku sobu, a na stolu je bio i bijeli prah...

- Naša je uloga bila brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su preteške - rekao je.

Glazbenik je pao s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine, no policija još istražuje sve okolnosti njegova pada.

PAO S TREĆEG KATA I POGINUO Procurio je transkript jezivog poziva iz hotela u kojem je bio Payne: 'Hitno nekog pošaljite!'

Daily Mail navodi da su prije smrti pjevača, zaposlenici hotela bili primorani kontaktirati policiju zbog njegovog ponašanja. Osoblje hotela Casa Sur u Buenos Airesu kontaktiralo je policiju zbog agresivnog muškarca za kojeg se sumnjalo da je bio pod utjecajem narkotika i alkohola. 

Prije tragičnog događaja, Payne se, navode, nalazio u hotelskom lobiju i ponašao nepredvidljivo. U svom ispadu razbio je laptop pa ga je osoblje odvelo u njegovu hotelsku sobu i pozvalo pomoć.

- Kad je pri svijesti, uništava cijelu sobu i trebate poslati nekoga - reklo je osoblje policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • crniblack 17.10.2024.

    Svatko moze posluzit kao primjer, makar bio i loš...

  • TECHNO VIKING 17.10.2024.

    los koktel.. zamislio da je batman

  • Zunza 17.10.2024.

    Teške boje ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare