To je to što me zanima!

Službeno je pokrenuta istraga protiv Russella Branda: Komičar negira niz seksualnih optužbi

Nakon istrage koju su proveli Channel 4's Dispatches i The Sunday Times, Met je primio niz optužbi za seksualne prijestupe u Londonu, stajalo je u priopćenju londonske policije
Vidi originalni članak

Pokrenuta je istraga protiv britanskog komičara Russella Branda (48) nakon što ga je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, priopćila je londonska Metropolitanska policija, piše CNN

VODITELJICA VANESSA FELTZ: 'Russell Brand pitao me može li se seksati s mojim kćerima pa rekao: Ti imaš dvije, ja nijednu'

- Nakon istrage koju su proveli Channel 4's Dispatches i The Sunday Times, policija je primila niz optužbi za seksualne prijestupe u Londonu - naveli su u priopćenju.

Podsjetimo, Brand je optužen za silovanje, napad i emocionalno zlostavljanje između 2006. i 2013. godine. Tada je bio na vrhuncu slave, radio je za BBC, Channel 4 i glumio u holivudskim filmovima. 

O optužbama se oglasio na društvenim mrežama. 

- Bio je ovo nevjerojatno naporan tjedan i hvala svima vama koji ste preispitivali informacije koje ste dobivali - rekao je na snimci. 

ZAJEDNO SU SNIMALI FILM Kristen Bell je jednom prilikom zaprijetila Russellu Brandu: Ako išta pokušaš, otkinut ću ti m*da

Jedna od žrtvi koje su optužile Russella imala je samo 16 godina kada ju je glumac zlostavljao. Policija potiče druge potencijalne žrtve da se jave. 

Inače, Brand je trenutačno u braku sa spisateljicom Laura Gallacher. Par se vjenčao 2017., a on je prije toga bio oženjen za pjevačicu Katy Perry (38). 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zorozimba 26.09.2023.

    Živio Russel na slobodi!

  • gatesova_žaba 25.09.2023.

    I neka negira. Ako je i bilo, otišlo je u zastaru. Nekom je prifalilo love ili je rekao nešto što se ne uklapa u Ađendu i eto ti vraga.

  • juko555 25.09.2023.

    zato sta prica istinu !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare