To je to što me zanima!

Finalistica Eurosonga Raiven će imati prvi samostalni koncert u Zagrebu, a evo i kad točno...

Mezzosopranistica i pop pjevačica Raiven na Eurosongu je izvela pjesmu “Veronika”, inspiriranu legendom o Veroniki Desinićkoj, koja ju je dovela do finala i 23. mjesta na tom natjecanju
Vidi originalni članak

Raiven, glazbena alkemičarka i predstavnica Slovenije na Eurosongu 2024, održat će prvi samostalni koncert u Hrvatskoj 28. ožujka 2025. u zagrebačkom Boogaloo klubu, objavio je organizator koncerta Charm Music Croatia.

IZAZVALA NIZ REAKCIJA Predstavnica Slovenije jednim potezom ujedinila zemlje bivše Jugoslavije: 'Ovo je Balkan!'

Mezzosopranistica i pop pjevačica Raiven na Eurosongu je izvela pjesmu “Veronika”, inspiriranu legendom o Veroniki Desinićkoj, koja ju je dovela do finala i 23. mjesta na tom natjecanju.

Poruka pjesme „Jaz sem. Ti si. Veronika.“ i dalje snažno odjekuje nakon Eurosonga, najavljujući novo poglavlje u njezinom umjetničkom razvoju.

'KRALJICA' Nastupit će skroz u prozirnom: Fotografije slovenske Eurosong predstavnice iznenadile publiku

Prije odlaska u Švedsku na natjecanje za pjesmu Eurovizije, Raiven je prvi put uživo izvela “Veroniku” na Dori 2024, što je ujedno bio njen prvi nastup pred hrvatskom publikom, koja ju je već tada oduševljeno prihvatila. 

Kao skladateljica, tekstopisac i producentica, Raiven stvara dijalog između prošlosti i sadašnjosti, držeći ogledalo društvu. Na pozornici transformira zvuk kroz pokret, emociju opere i elektropop ritmove, stvarajući simfoniju sirena. 

“Veronika” je samo jedna od pjesama s njezinog EP-a, "Sirene, Pt. 1", nadahnutog mitovima i legendama o ženama kao što su Helena Trojanska, Ofelija, Carmen i Veronika Desinićka. 

KONTROVERZNA IZDANJA Raiven nije jedina: Ove dame također vole nositi haljine koje nalikuju na golo žensko tijelo

Raiven, klasično obrazovana glazbenica, nastavlja s istraživanjem ženskih sudbina kroz novo poglavlje “Sirena”, veliku europsku turneju kao i novi singl “Mama” na kojem gostuje srpska kraljica thrash estetike Micka Lifa.

A post shared by 𝐑𝐚𝐢𝐯𝐞𝐧 (@raivenofficial)

Kao prikladno slavljenje različitosti, Raiven i Micka Lifa zajedno su debitirali s "Mamom" na Povorci ponosa u Beogradu, gdje je Raiven pred više tisuća ljudi najavila izlazak na europsku koncertnu scenu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KRUNOSLAV GALEB 2 KLAUNA 17.09.2024.

    kaj bude se hevila na trgu

  • zabijanjedojaja 16.09.2024.

    vadite križeve i češnjak za obranu od ove

Komentiraj...
Vidi sve komentare