To je to što me zanima!

Slipknot je ostao bez bubnjara: Napustio ih je Jay Weinberg

Nedavno je Slipknot napustio i Craig Jones, sampler i klavijaturist, koji je u bendu bio 27 godina. Bio je poznat i kao #5. Na njegovo je mjesto došao novi član, ali se još uvijek ne zna tko je ispod maske
Vidi originalni članak

Heavy metal sastav Slipknot ostao je bez bubnjara Jayja Weinberga (33). Bend je u srijedu vijest objavio na Instagramu, ali su u međuvremenu objavu i obrisali. Kako su napisali, Weinberg je bend napustio zbog kreativnih nesuglasica.

POSTALI LEGENDE PUNKA Bend Sex Pistols prije 48 godina je imao prvi nastup: Došli bez opreme pa se i potukli zbog nje

Pisali su i o njegovoj ulozi u Slipknotu. Rekli su kako nitko nije mogao zamijeniti zvuk Joeyja Jordisona, njihovog prvog bubnjara, ali da mu je Weinberg odao počast svojim sviranjem.

Nedavno je Slipknot napustio i Craig Jones, sampler i klavijaturist, koji je u bendu bio 27 godina. Bio je poznat i kao #5. Na njegovo je mjesto došao novi član, ali se još uvijek ne zna tko je ispod maske. Kada su najavili odlazak Jonesa, objavu su također brzo obrisali s društvenih mreža. Što se tiče Weinbergove zamjene, još se uvijek ne zna tko će to biti.

Sastav je prošli tjedan završio s turnejom u Toluci, tijekom koje su promovirali sedmi album 'The End, So Far', a sljedeći koncert će imati 27. travnja u Los Angelesu.

Inače, Jay je bubnjar Slipknota postao 2014. godine. On je sin Maxa Weinberga, bubnjara pratećeg benda Brucea Springsteena, E Street. Weinberg je zamijenio Jordisona koji je preminuo 2021. godine u 47. godini.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare