To je to što me zanima!

Sjećate se glumca iz 'Inspektora Rexa'? U vezi je s dvije žene, a svi žive s njegovom majkom

Osim hit serije 'Inspektor Rex' koja ga je proslavila, kasnije se istaknuo u filmu 'Nemilosrdni gadovi' u kojem je glumio zajedno s Brad Pittom
Vidi originalni članak

Gedeon Burkhard u srcima mnogih gledatelja ima posebno mjesto. Bio je jedan od nekoliko inspektora u popularnoj austrijskoj seriji 'Inspektor Rex', koja je pratila istrage zločina uz simpatičan dodatak - njemačkog ovčara Rexa koji je volio jesti sendviče i često bio heroj priče. Sama serija počela se prikazivati prije čak 30 godina, a Burkhard će ovih dana proslaviti svoj 55. rođendan. 

Iako svoj život drži podalje od očiju javnosti, prošle godine našao se u središtu pozornosti, i to zbog svog ljubavnog života. Naime, glumac je otkrio kako je u sretnoj vezi s dvije žene. Zajedno žive u Berlinu, a priznao je kako zajednički život funkcionira.

SLAMA SRCE Ovo je zadnja objava tragično preminulog glumca iz Cobre 11

- To nije samo seksualna, već uravnotežena i duboka povezanost u svim aspektima - izjavio je glumac za njemački časopis Bunte.

Priznao je da je zaljubljen u dvije žene, Saschu Veduta i Ann-Britt Dittmar. Za njegovu vezu utroje, Gedeon kaže kako je njegova majka isprva bila skeptična. No kasnije je počela živjeti s njima. 

- Ne možete zamisliti da se moja majka, koja nije uvijek bila oduševljena mojim djevojkama, zaljubila u obje - izjavio je.

Kasnije je u razgovoru za njemački časopis otkrio kako im je jedini 'problem' veličina kreveta. Naime, onaj uobičajeni od 1,80 metara u zajedničkoj spavaćoj sobi, postaje premalen.

- To je sljedeći zadatak koji Gedeon mora obaviti. Strastveni uradi sam majstor, koji svoju publiku inspirira tehničkim vještinama. Želi povećati krevet za 30 do 40 centimetara u svakom smjeru. Jedno je sigurno, nitko drugi ne stane u krevet - našalila se Ann-Britt.

MIRINI PROBLEMI Varvodić: Ljudi stalno misle da sam glumac iz serije Cobra 11

Još u lipnju 2022. godine Gedeon je otkrio da on i Sascha imaju mnogo toga zajedničko, a budući da je ona Ukrajinka, prvo su imali vezu na daljinu.

- Humor, znatiželja o životu, radost života, želja za avanturom. Sascha me posjetila dva tjedna prije početka rata i tada se, naravno, nije mogla vratiti - rekao je Gedeon.

Inače, glumac je bio tri mjeseca u braku s aktivisticom Birgit Cunningham, a zajedno imaju kćer.

Osim hit serije 'Inspektor Rex' koja ga je proslavila, kasnije se istaknuo u filmu 'Nemilosrdni gadovi' u kojem je glumio zajedno s Brad Pittom, a u veljači ove godine izašao je i kratkometražni film 'My Method' u kojem Burkhad glumi. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gogybara 03.07.2024.

    Svaka čast majstore.. dvije žene i još mater u kući,pa ti si za primjer.💪

  • josipGa 02.07.2024.

    Jel moguce da u ovom clanku ima link, tj slika i naslov vode na tekst iz 2011 godine? Strasno

  • atol 02.07.2024.

    Širi krevet zbog druge žene ili gospođe majke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare