To je to što me zanima!

Sjećate se Emine Arapović? Prije 20 godina proslavio ju je talent show, sad rekla sudbonosno da

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija sa svadbenog slavlja, a za svoj poseban dan nosila je jednostavnu, bijelu haljinu
Vidi originalni članak

Pjevačica Emina Arapović (40) udala se za svog partnera Deana Simića. Na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama s vjenčanja, a sudbonosno 'da' pjevačica je izrekla u jednostavnoj, bijeloj vjenčanici.

S PJESMOM 'PRAVI FRAJER' Emina Arapoviće se vratila na scenu: Današnji svijet je često lažiran i ispeglan Photoshopom

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija sa svadbenog slavlja, a ako je suditi po fotkama, intimna ceremonija bila je u krugu najbližih prijatelja i obitelji. 

Za svoj poseban dan par je imao svadbenu tortu, koja je bila ukrašena laticama cvijeća i na kojoj je natpis 'ljubav'. 

PRETEČA DANAŠNJIH GLAZBENIH REALITYJA 'Story Supernova' i 'HTZ' su im promijenili živote: 'Možda bih još i danas prodavao namještaj'

Pjevačica je uz jednostavnu haljinu imala buket s ružičastim cvijećem, a kosu je ukrasila s blagim valovima. Njezin suprug odlučio se za bijelu odjevnu kombinaciju.

Inače, Emina Arapović proslavila se u showu 'Story Super Nova Music Talents' 2003. godine, a u tada popularnom, TV showu istaknula se kao jedna od upečatljivih rock vokala na našoj glazbenoj sceni. Sa svojom debitantskom pjesmom “Učini sve što moraš“ u ljeto 2004., postala je jedina pjevačica rock žanra koja je dobila prvu nagradu stručnog žirija na Splitskom festivalu.

Prije par godina izbacila je novu pjesmu 'Pravi frajer', a prošle godine singl 'Nepobjediva'. Danas pjeva po svadbama, a često se pohvali na svojim društvenim mrežama s nekog veselja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • axl44 05.07.2024.

    koga briga za tamo neku srpsku cajku 🤦‍♂️

  • Zlatna Vuga 05.07.2024.

    Super je otpjevala Dont speak na tom showu, zato je se i sjećam

  • sky linee 05.07.2024.

    Uvijek lijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare