To je to što me zanima!

Sjećate li se Tine Šegetin iz 'Big Brothera'? Pohvalila se figurom na jednoj egzotičnoj lokaciji...

Tina je u show ušla sa sestrom Barbarom. Privlačile su pozornost izgledom i izjavama, a danas žive izvan svjetla reflektora. Vlasnice su frizerskog salona
Vidi originalni članak

Sestre Barbaru i Tinu Šegetin javnost je upoznala 2015. godine u realityju 'Big Brother'. Privukle su veliku pozornost zbog atraktivnog izgleda i nesvakidašnjih izjava.

Rođene su u Rijeci, a kad su ušle u show, živjele su u Zagrebu. Tad su se bavile manekenstvom. Danas žive dalje od svjetla reflektora. Vlasnice su frizerskog salona u Beogradu. 

NA TAJLANDU Sjećate li se pobjednika Big Brothera? Hamdija sa suprugom na putovanju, objavio je i fotke

Tina često objavljuje fotografije s nećakom Lukom, Barbarinim sinom. Nedavno se pohvalila i kako uživa na Tajlandu. Pozirala je na plaži u minijaturnom bikiniju i oduševila vitkom linijom.

Imale romanse u 'Big Brotheru'

Tina je u showu ušla u vezu s Makedoncem Darkom Spejkom. Darko je pobijedio u showu, ali par je ubrzo nakon toga prekinuo. Godine 2017. udala se za Racu Jovanovića iz Crne Gore, no nakon godinu dana se odlučila razvesti.

A Barbara? Nju je u 'Big Brotheru' pokušao zavesti Ervin Mujaković iz Bosne i Hercegovine, no ona ga je iznova odbijala. Krajem 2022. prekinula je vezu s tenisačem Damirom Džumhurom, s kojim je 2021. dobila sina Luku. Sin joj je promijenio život.

SAŠA TKALČEVIĆ ISKRENO Pobjednik prvog Big Brothera: 'Prva sezona je bila normalnija, nije bilo psovki, toliko seksa...'

- Uživamo u svakom zajedničkom trenutku i konačno mogu reći da sam kompletno istinski sretna, ostvarena i ispunjena žena - rekla nam je Barbara ranije.

'Big Brother' im je nezaboravno iskustvo

Sestrama Šegetin show je ostao nezaboravno iskustvo. Rekle su nam ranije kako su zahvaljujući njemu postale direktnije prema ljudima.

- Posvetile smo se obitelji i poslovnim obavezama, a i nismo jedne od onih koje žele biti u medijima pod svaku cijenu - ispričala nam je Barbara.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 12.02.2024.

    Jos malo,prirodni ljudi ce se morati traziti svijecom.A svi ko klonovi,vidis jednu osobu i vidio si sve.

  • Vjevegrica 12.02.2024.

    ja ne kužim. dal je frajerima fakat lijepo kad su ženske ovak sve na isti kalup?

  • LOL LOL 12.02.2024.

    Plastika plastika plastika. Ne, to ne da nije lijepo, već užasno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare