To je to što me zanima!

Sjećate li se Mislava? Pobijedio je u prošloj sezoni 'Života na vagi', a evo kako danas izgleda

Mislav Šepić je na početku showa imao 171 kilogram, a na finalnome vaganju bio je gotovo 80 kilograma lakši. Najveća podrška u gubljenju kilograma bila mu je supruga Almasa
Vidi originalni članak

Prošlo je godinu dana nakon tog videa. Majica je tu pa da probamo kako to danas stoji, poručio je Mislav Šepić na društvenoj mreži TikTok. Pobjednik sedme sezone showa 'Život na vagi' pokazao je majicu koju je nosio dok je imao više od 160 kilograma, pa podsjetio na promjenu koju je postigao radom, trudom i upornošću.

@sefljek #novicovjek #newman #idemodalje #znv7 #zivotnavagi #transform #transformation #livechange #fat #nekadvelik #weightloss @Život na vagi @RTL Hrvatska ♬ original sound - Mislav Šepić

Mislav je na početku showa imao 171 kilogram, a na finalnome vaganju bio je gotovo 80 kilograma lakši. Najveća podrška u gubljenju kilograma bila mu je supruga Almasa.

Problemi s težinom za Mislava su krenuli nakon što mu je, kad je imao samo 14 godina, preminula majka. No motiv za mršavljenje bio je snažan.

- Doktor je rekao - ako želimo imati djecu, da moram smršavjeti. Nisam vidio drugog načina da uspijem u tome, osim da se prijavim na natjecanje, bilo je to jedino rješenje u tom trenutku - istaknuo je Velikogoričanin ranije.

Nakon izlaska iz showa odrađivao je čak tri treninga. Onaj snage, dva kardija... Osim toga, puno je hodao, plivao, planinario.

- Straha nije bilo, davao sam sve od sebe, na početku je bilo jako teško, ali poslije sam se priviknuo i tjerao se sve više - rekao nam je nakon pobjede.

Iza Mislava Š. našao se Goran Bartulović, zatim Nina Bandić. Četvrta je bila Silvija Temšić, a peto mjesto zauzeo je njezin dečko Mislav Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • superpametni 05.07.2024.

    Jedino me j ezanimalo koliko kg sada ima, a to ne piše.

  • Gibbs55 05.07.2024.

    Sve je to lijepo samo nitko ne govori koliko košta to naglo mršavljenje pacijenta. Otkuda njima 10 do 15 tisuća eura za uklanjanje viška kože?

  • kradem majonez u lidlu 05.07.2024.

    Mogao si priprčit ženicu u bazenu i mogao bi imati djecu,stal mislis dase kitovi prijavljuji i sou da bi imali mladuncad rodjo

Komentiraj...
Vidi sve komentare