To je to što me zanima!

Sjećate li se Igora Cukrova s Eurosonga 2009.: Pjevač je sad obradio hit Doris Dragović...

S pjesmom 'Lijepa Tena' koju je izveo s Andreom Šušnjarom, pobijedio je na finalu te zastupao Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije u Moskvi te godine, osvojivši 18. mjesto
Vidi originalni članak

Glazbenik Igor Cukrov na hrvatsku pop scenu stigao je nastupom u talent-showu Operacija trijumf 2008. godine. Tamo je zadobio simpatije člana žirija Tončija Huljića, a ispao je 13 večeri.

- Nisam ušao u finale, ali taj mi je show u potpunosti promijenio život. Za nepoznatog pjevača je doista velika stvar kad se dobije prilika predstaviti se publici na tako moćnom mediju kao što je televizija, a mislim da su me gledatelji u ta tri mjeseca, koliko sam s ostalim natjecateljima dijelio životni prostor, mogli dobro upoznati i kao osobu - rekao je tad u intervjuu za Gloriju.

NAŠI NATJECATELJI KROZ GODINE Cukrov u Rusiji prošao u finale, Feminnem i Nina Badrić nisu ni izbliza uspjele oduševiti publiku

Prije tog showa Igor je studirao teologiju i razmišljao o zaređenju. 

- Ne mogu voziti na dva kolosijeka. Teologiju sam upisao u splitskoj Općoj gimnaziji. Najdraži predmet mi je bila filozofija, a i veliki sam vjernik. Na početku studija sam čak razmišljao o zaređenju. Ta me ideja držala nekoliko mjeseci, no na kraju je ipak prevagnula želja za pjevanjem - otkrio je.

Nakon ispadanja prijavio se na Doru 2009. godine.

S pjesmom 'Lijepa Tena' koju je uglazbio upravo Huljić, a Cukrov izveo s Andreom Šušnjarom, pobijedio na finalu te je zastupao Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije u Moskvi te godine, osvojivši 18. mjesto.

Kasnije je upoznao srpsku manekenku Katarinu Kržanović, a par se vjenčao nakon osam godina veze. 

- Nemam ništa posebno reći nego da vodim umjereni obiteljski život. Ljudi znaju da sam oženjen, da imam jedno dijete. Ne krijem obitelj jer mi smo cijeli dan zajedno - rekao je svojedobno za RTL i otkrio da žive na relaciji Split - Vodice - Beograd.
- Živimo mjesec dana u Beogradu, dva mjeseca u Vodicama, pa se opet vratimo u Split. Dosta putujemo, ali to je dio nas i naš način života koji si možemo priuštiti i koji je dosta ugodan.

Tako je ovih dana, u duetu sa splitskom pjevačicom Ivanom Orlić, snimio videospot za obradu gotovo 30 godina starog hita Doris Dragović i Mladena Bodaleca "Baklje ivanjske".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čobo 07.10.2024.

    Da nisam pročitao članak mislio bih da je video parodija..

  • Povišica od dve iljade 07.10.2024.

    Slabo se sjećam. U magli mi je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare