To je to što me zanima!

Filip Juričić: Sin mi se rodio prije premijere predstave, a sada ju je došao pogledati s razredom

Novu sezonu zagrebačkog kazališta Teatar Exit u subotu, 17. rujna, otvorit će predstava koja je na repertoaru već 15 godina, a u kojoj glume Filip Juričić i Amar Bukvić
Vidi originalni članak

"Danas u 20 sati imat ću love. Ruke uvis, lovu na sunce! To je scena iz filma. Ne, iz novina, naslovna stranica, na telki vijest dana. Uostalom, koja je razlika? Sve je za nas fikcija. Jebena svakidašnjica. Ima li hepienda? Ima kod Tarantina. Smijete se naglas. I odjednom vas ima, pun birc i pun grad. Nije da vas nema." Najava je to predstave Teatra Exit "Kako misliš mene nema?".

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Autorica projekta, režije i scene je Ivica Boban, a djelo koje je na repertoaru već 15 godina otvorit će u subotu, 17. rujna, novu sezonu zagrebačkoga kazališta, a opet će je izvesti u subotu, 24. rujna.

"Priča, svakidašnja. Buđenje, kava, listaš novine: događaji dana, svijet, novac, politika, crna kronika, tehnologija, multimedija, moda, ljepota, showbiz, turizam, sport, ponude, oglasi, ispadaju reklamni letci." Bio bi to sažetak predstave u kojoj glume Filip Juričić i Amar Bukvić. Oni igraju dvojicu prijatelja čija je najveća želja otići na more...

- Baš se veselim, ušli smo u 16. sezonu i ne mislimo prestati. Uživamo igrati 'Kako misliš mene nema?', a i dalje privlači publiku jer je uvijek puna. Ponosni smo jer nije baš često da neka predstava traje toliko dugo - rekao nam je Filip Juričić pa nastavio:

- Sin Jan rodio mi se dva mjeseca prije premijere, a sad je u drugom srednje došao pogledati je s razredom.

ZAVRŠIO STARS OPEN TOUR U UMAGU Plesač Pedro nije u formi, Goran pohvalio turnir, Marić turistima: Ja sam igrao za Hrvatsku...

"Realisti" su predstavakoja je prošle godine oduševila publika. Reality show postaje stvarniji od vijesti. Tražimo poslove tamo gdje ih nema, a samo su smrt i kredit neizbježni... Kroz smijeh govore o kaotičnoj realnosti i apsurdnosti vremena u kojem živimo u maniri kabareta kroz parodiju i glazbene komentare.

"Radi se o kabaretskoj predstavi koja se kroz parodiju i glazbene komentare na urnebesan način bavi temama poput diskriminacije, predrasuda, neprilagođenosti i narušenih međuljudskih odnosa. Predstava 'Realisti', od svoje premijere u ožujku  2021.,nagrađena je s čak pet nagrada", argumentiraju iz Exita. 

Na kraju mjeseca, u petak, 30. rujna, možete pogledati predstavu “SHAKEspeare na EXit” u režiji Matka Raguža, u kojoj će glumci Živko Anočić, Marko Makovičić i Domagoj Ivanković “proći cijeli opus barda Williama Shakespearea na EX i upoznati vas s likovima poput Romea, Julije, Macbetha, Henrika VIII. i Richarda III., kakve još nikad niste vidjeli.”

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA 'TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare