To je to što me zanima!

Sin Jona Bon Jovija i zvijezda 'Stranger Things' nakon svadbe tulumarili u dubrovačkom klubu

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi na svoj medeni mjesec doputovali su u Hrvatsku. Nije poznato što par sve planira posjetiti i koliko će se zadržati
Vidi originalni članak

Nije tajna kako je Hrvatska popularno odredište za ljetovanje brojnih slavnih imena, a često nezaobilazna destinacija za putovanje je naš Jadran. Iako je ljeto gotovo, brojni i dalje pristižu, pa su tako proteklog vikenda u Dubrovniku zvijezda serije "Stranger Things" i sin slavnog rokera Jona Bona Jovija uživali u medenome mjesecu u klubu Revelin, piše DuList.

DRUGA SVADBA Sin Jona Bona Jovija i zvijezda 'Stranger Things' pokazali fotke sa svog raskošnog vjenčanja

Nakon raskošnog vjenčanja u Italiji u Villi Cetinale, koja se smatra jednom od najljepših vila u Toskani, medeni mjesec odlučili su provesti u Lijepoj Našoj. Kako pišu dubrovački mediji, Millie Bobby Brown (20) i Jake Bongiovi (21) u petak navečer zabavljali su se u atmosferi kluba.

Nije poznato što par sve planira posjetiti u Hrvatskoj i koliko će se zadržati. Par se vjenčao u svibnju ove godine u tajnosti, a glazbenik Jon Bon Jovi (62) podijelio je tad nekoliko detalja sa sinove svadbe.

- Bilo je to vrlo malo, obiteljsko vjenčanje i mladenka je izgledala prekrasno i Jake je presretan - rekao je svojedobno.

Par je nakon svojeg drugog "da" podijelio zajedničke fotografije, a glumica je za poseban dan odabrala bijelu čipkastu haljinu sa steznikom u stilu korzeta. Početkom travnja ove godine objavljeno je da su se Millie i Jake zaručili. Par je zajedno od 2022. godine, a prije toga su bili prijatelji.

Osim novopečenog bračnog para, ove godine Hrvatsku je četiri puta posjetio i Bill Belichick (72). Trener je američkog nogometa koji rado ističe svoje hrvatsko podrijetlo, u lipnju je posjetio Hrvatsku.

S njim je tad bila i njegova 48 godina mlađa djevojka Jordan Hudson (24), koja je na društvenim mrežama ovih dana podijelila brojne fotografije i snimke s njihova ljetovanja i kratko napisala: "Sumiranje ljeta" u objavu.

Među njima se nalaze i one iz Hrvatske. Iako bivša navijačica nije objavila na kojim su točno lokacijama bili, objavila je fotografiju s broda, za što se može pretpostaviti da je fotografirano na Jadranu jer je par ljetos posjetio Zadar, u kojemu je svečano primio hrvatsku putovnicu koju mu je uručio ministar turizma i sporta Tonči Glavina.

Osim mora, par je posjetio i glavni grad. U galeriji se našlo i nekoliko fotografija Billa i Jordan, a među njima i ona na kojoj se zaljubljeno sa smiješkom gledaju. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare