To je to što me zanima!

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta i dalje u bolnici: 'I prije je bio u nesrećama. On ima problema...'

Prije nekoliko dana Pax Jolie-Pitt bio je u teškoj prometnoj nesreći u Los Angelesu kada se električnim biciklom zabio u auto ispred sebe. Doktori su posumnjali na krvarenje u mozgu. Još je u bolnici
Vidi originalni članak

Pax Jolie-Pitt (20), sin Angeline Jolie i Brada Pitta, i dalje je u bolnici nakon teške prometne nesreće u Los Angelesu koju je imao prije par dana. Kako su ranije izvijestili strani mediji, Pax se na električnom biciklu zabio u stražnji dio automobila koji je stao na crveno svjetlo na raskrižju. Vozač auta odmah je izašao i pozvao hitnu pomoć jer je Pax bio bez svijesti. 

Završio je u bolnici gdje su liječnici posumnjali na krvarenje u mozgu. 

Nekoliko izvora je za Page Six reklo da mladić voli nevolje te da ovo nije prvi put da sudjeluje u prometnoj nesreći. Kao i ovog puta, ni ranije nije nosio kacigu. 

ZABIO SE U AUTO Sin Brada Pitta i Angeline Jolie završio u bolnici nakon nesreće

- Njegovi prijatelji su zabrinuti. Nemaran je - rekao je jedan izvor te dodao da je Pax bio u par nesreća i u automobilu. 

- On ima problema, a Angelina se trudi najviše što može da mu pomogne - poručio je izvor. 

Angelina Jolie je 2007. godine posvojila Paxa iz sirotišta u Vijetnamu. On je tada imao tri godine. Kao i ostatak njegove obitelji, i on je odlučio prekinuti kontakt s Bradom Pittom. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 04.08.2024.

    razmaženo derište

  • 03.08.2024.

    Glovo styl

  • audidriver 03.08.2024.

    Pljunuti bred isti su

Komentiraj...
Vidi sve komentare