To je to što me zanima!

Šime Vrsaljko objavio je prvu fotografiju s kćeri koju je dobio sa Slovenkom Kajom Vidmar

Nakon nagađanja i šuškanja oko toga jesu li Šime i Kaja zaista par, Kaja je krajem prošlog mjeseca objavila crtež s likovima koji neodoljivo podsjećaju na nju i Vrsaljka te drže bebu u naručju
Vidi originalni članak

Nogometaš Šime Vrsaljko (30) objavio je prvu fotografiju s kćeri Viktorijom, koju je dobio sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim malene Viktorije, u krilu je držao i sina Brunu, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom.

Nakon nagađanja i šuškanja oko toga jesu li Šime i Kaja zaista par, Kaja je krajem prošlog mjeseca objavila crtež s likovima koji neodoljivo podsjećaju na nju i Vrsaljka te drže bebu u naručju. Na fotografiji je označila Šimu i u opisu je napisala 'moje sve' te ga upotpunila emotikonom srca. Nedugo nakon toga objavila je fotografiju na kojoj par nasmiješeno lezi na palubi. 

Par javno otkriva mrvicu po mrvicu o svojim privatnim životima, tako je Kaja objavljivala fotografije trudnoće i kćerke prije nego je išta otkrila o njenom ocu. U posljednje vrijeme kruže glasine da se par možda u tajnosti vjenčao jer se na najnovijim fotografijama vidi da oboje nose prstenje koje veoma podsjećaju na vjenčano prstenje. 

Nije poznato niti kada su se točno Šime i Matea razveli, a šuškanja o njihovom prekidu počela su prije godinu dana kada je on obrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama i prestao nositi vjenčani prsten. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Ive mala 12.07.2022.

    Znači, završena je priča kad se prestanu pratiti na instagramu i izbrišu zajedničke slike na društvenim mrežama

  • Mila12345 12.07.2022.

    Novinarka Lucija Basa, držao je sina Bruna, a ne kćer Brunu.

  • 11.07.2022.

    Ti nogometasi stvarno svojim primanjima u korelaciji sa svojim IQ vrijedjaju malog covjeka koji svojim trudom i radom prezivljava iz mjeseca u mjesec..

Komentiraj...
Vidi sve komentare