To je to što me zanima!

Sijeda kosa i koja bora više, ali Clooney (62) još mami uzdahe

Poznati holivudski glumac je u Los Angelesu govorio o štrajku i apelirao na studije da opet sjednu za pregovarački stol. U trapericama i majici, ležernog izgleda je ponovno pokazao kako su godine - samo broj
Vidi originalni članak

Čini se kako glumačka ekipa 'Oceanovih 11' zaista dobro stari. Prije par mjeseci pažnju je ukrao Brad Pitt (59) koji se u nonšalantnom izdanju pojavio na finalu Wimbledona, a sada je i njegov glumači kolega George Clooney ponovno pokazao zašto je, čak i nakon 60. godine, melem za oči mnogima. 

Clooney je u Školi za filmsku i televizijsku produkciju Roybal u Los Angelesu govorio o štrajku glumaca te poručio holivudskim studijima da bi se trebali vratiti za pregovarački stol sa sindikatom kako bi riješili probleme. 

NAKON PET MJESECI ŠTRAJKA Holivudski scenaristi pristali na novi ugovor s velikim studijima: 'Važno je da se vrate na posao'

Naime, pregovore između sindikata i studija su prekinuti u srijedu kada su studiji odbili zahtjev za bonusom koji bi se isplaćivao glumcima na temelju koliko su njihove serije ili filmovi 'streamani' na plaftormama. 

- Nadamo se da se možemo naći u jednoj prostoriji i riješiti to - poručio je Clooney. 

'NE ŽELI SAMO GLUMITI' Meghan bi natrag u Hollywood, angažirala je tim stručnjaka za pomoć: Imaju velike planove...

Iz studija su poručili da razgovori više ne idu u 'produktivnom smjeru'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mars7 14.10.2023.

    dobro se drzi za svoje godine zene ga vole

  • Miške 14.10.2023.

    Pravi frajer a ima i lijepu ženu

  • lily A 14.10.2023.

    Dobar al godiine cine svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare