To je to što me zanima!

Sienna odustala od veze s Balthazarom Gettyjem?

Balthazar još uvijek nije pokrenuo brakorazvodnu parnicu što je naljutilo Siennu. Njoj smeta njegova neodlučnost te se odlučila vratiti u Englesku
Vidi originalni članak

Britanska glumica Sienna Miller (26) nedavno se vratila u London čime je potaknula nagađanja da je afera s oženjenim Balthazarom Gettyjem (33) pri kraju. Izvori su potvrdili kako su u posljednje vrijeme svađe između preljubnika svakodnevna pojava. Sienna i Balthazar su živjeli zajedno u Los Anglelesu od ljeta, a glumica se nadala kako će se on ipak razvesti od supruge Rossete.
- Sienna se vratila u London kako bi se mogli ohladiti jedno od drugog. Još uvijek su zajedno, ali situacija nije bajna. Imali su nekoliko gadnih svađa, uglavnom o tome da Balthazar još nije spreman napraviti odlučujući korak. On joj je obećavao brda i doline, ali još ništa nije napravio oko eventualnog razvoda, što ju je razočaralo - otkriva glumičin bliski prijatelj. Drugi razlog njenog odlaska u London neki nalaze u činjenici da Sienni nedostaju zabave i noćni život. S druge strane, Balthazar je izliječeni alkoholičar i bivši narkoman koji pokušava voditi miran život.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare