To je to što me zanima!

Shania, jesi to ti? Lice pjevačice su analizirali plastični kirurzi: 'Jedna stvar se odmah primijeti'

Nove fotografije pjevačice zbunile su njezine obožavatelje. Neki tvrdi da je nisu uopće prepoznali! Iako Shania demantira da je ikad išla 'pod nož', plastični kirurzi tvrde kako je moguće da je išla na nekoliko zahvata...
Vidi originalni članak

Pjevačica Shania Twain (59) pojavila se nedavno u javnosti i zaintrigirala mnoge svojim licem. Ona se pojavila na dodjeli nagrada People's Choice u traper kombinaciji, a na glavi je imala i periku. 

Naravno da je za tu prigodu imala i jaču šminku, no mnogi se ne bi složili da je upravo to razlog zašto ova country pjevačica izgleda drugačije nego inače.

OGLASILA SE SHANIA TWAIN Celine Dion bori se s opakom bolešću, a podršku joj je poslala i kolegica: 'Molim se za nju'

'Nema šanse da je to Shania', 'Dok nisam pročitao da je to ona, nisam je ni prepoznao', 'Plastične operacije uvijek unište lijepo lice', pisali su iznenađeni obožavatelji pjevačice na društvenim mrežama nakon toga, komentirajući njezin izgled. 

Plastični kirurg koji često radi sa zvijezdama, dr. Gary Motykie, analizirao je za Daily Mail njezin izgled. Pa iako kaže da Shania izgleda odlično za svoje godine, postoje nekoliko znakova da se odlučila na estetski zahvat. Navodi kako je moguće da je otišla na podizanje obrva, ali i na botoks, jer joj lice ima sada manje bora. 

Motykie tvrdi kako se pjevačica zato i odlučila na dramatičnu haljinu, upravo kako bi skrenula pozornost sa svojeg lica. 

Njezin izgled komentirao je još jedan plastični kirurg, dr. Adam Rubinstein. On tvrdi kako je Shania operirala očne kapke. 

- Ima prekrasne jagodice i lijepu čeljust, stvarno lijepu strukturu lica. Zbog toga stari jako dobro - kaže. 

BROOKE, LIZ I CINDY Imaju 52 godine: Trikovi su im voda s octom i brzo hodanje...

- No jedna stvar koju mogu primijetiti jer da joj oči izgledaju svježije. Kapci su joj ranije bili nešto puniji, sada djeluju puno otvorenije - analizirao je. 

Shania pak negira da je ikad išla 'pod nož'. U svibnju ove godine rekla je kako bi više voljela prihvatiti svoje tijelo nego razmišljati o tome da mora prekrivati svoje nesavršenosti. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare