To je to što me zanima!

Shakira o prekidu s Piqueom: 'Kao da mi je netko zabio nož u prsa! Prošla sam pravi pakao'

Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu. Ubrzo nakon njihovog prekida, bivši nogometaš je počeo izlaziti s Clarom Chia Marti
Vidi originalni članak

Patnja koju sam osjećala bila je vjerojatno najveća koju sam doživjela u cijelom života. Osjećala sam se kao da mi je netko zabio nož u prsa. Osjećaj je bio tako stvaran, rekla je Shakira (47) u novom intervjuu za Rolling Stone. Pjevačica je progovorila o prekidu s nogometašem Gerardom Piqueom (37), s kojim ima dvoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica priznaje kako je nakon razvoda osjetila fizičku i emocionalnu bol, a osvrnula se i na pjesmu 'Monotonia' koju je izdala nakon prekida. U pjesmi 'oplakuje' svoju vezu, a u spotu Shakira stoji ispred trgovine te je u jednom trenutku netko udara u prsa.

Unatoč udarcu pjevačica se uspijeva podići i krene trčati ulicama dok u ruci drži svoje krvavo srce.

TAJNA DOBRE FORME Shakirina trenerica: Različiti treninzi donose bolje rezultate

- Oni su me pokušali zaustaviti, rekli su mi: 'Razmisli malo o tome. Zašto ćeš se tako eksponirati? To je previše'. Bile su to teške slike, zar ne? Ali bile su prave, tako sam se osjećala - priznala je Shakira te dodala kako ju je njezin tim savjetovao kako ne bi trebala objaviti takav video.

KOLUMBIJSKA PJEVAČICA Waka Waka, gleda me baka: Shakira se i dan danas srami uloge koju je imala u sapunici

Inače, Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu. Shakira je od umirovljenog nogometaša starija točno 10 godina. Ubrzo nakon njihovog prekida, bivši nogometaš je počeo izlaziti s Clarom Chia Marti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • XM12 15.06.2024.

    KO ti je kriv sto si trazila puno mladjeg od sebe.

  • mars7 14.06.2024.

    ona njega ne moze preboljeti

  • KusNjega 14.06.2024.

    Teško da išta u životu može zaboljeti kao izdaja. Nije on izdao samo nju, izdao je i svoju djecu, ona će imati najdublje posljedice za cijeli život. A on živi kao dečece, dok ga karma ne pukne!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare