To je to što me zanima!

Shakira ljubuje s glumcem iz hit serije 'Emily in Paris': 'Viđaju se. Nadamo se da se neće opeći'

Strani mediji tvrde da pop zvijezda izlazi s glumcem iz serije 'Emily in Paris', a koji je nedavno statirao u njenom novom spotu
Vidi originalni članak

Pop zvijezda Shakira (47) već neko vrijeme izlazi sa glumcem Lucienom Laviscountom (31), navode svjetski mediji, a pjevačica se u njega zaljubila na snimanju za novi spot. Zvijezda serije 'Emily in Paris' osvojio je pop ikonu nakon što su se mazili u kadrovima videa za pjesmu 'Punteria'. Upućeni izvor potvrdio je njihovu vezu i da još uvijek nisu u 'ozbiljnom odnosu'.

OBOJE NASMIJEŠENI Bivši tenisač i Shakira uživali u Miamiju, fanovi se pitaju: 'Nova ljubav? Ona se napokon smije'

- Shakira se očajnički želi zaljubiti, ali njezini prijatelji su zabrinuti jer je Lucien ranije bio u vezama sa ženama koje nisu toliko slavne. Sada se viđa sa Shakirom koja samo želi ljubav. Mnogi su zabrinuti da želi biti s njom samo da ljudi znaju za njega, da se njegovo ime prepozna. Viđaju se, ali to nije još ništa ozbiljno - rekao je ekskluzivno izvor za Daily Mail o novoj celebrity vezi.

Izvor tvrdi da pjevačica još uvijek 'nije preboljela svog bivšeg', Gerarda Piquéa (37) i da svi oko nje 'znaju da je Lucien odskok'.

- Izlazi s nekim za koga se boje da je igrač i da će se opeći - kaže.

NAPOKON ZNAMO ISTINU Je li Piquea zaista raskrinkala teglica džema? Shakira priznala

Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu u kojoj su dobili dva sina, Milana (11) i Sashu (9).

Shakira je od umirovljenog nogometaša starija točno 10 godina.  Ubrzo nakon njihovog prekida, bivši nogometaš je počeo izlaziti s Clarom Chia Marti.

Shakira je od prekida objavila četiri pjesme u kojima se kroz tekst obraća bivšem partneru i njegovoj novoj djevojci. Pjesma u kojoj pjeva stihove 'vrijedim kao dvije od 22, mijenjao si Ferrari za Twingo', na YouTubeu ima preko 640 milijuna pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 04.04.2024.

    ne moze pronaci nikad onog pravoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare