To je to što me zanima!

Severina za 24sata o maturalnoj haljini: 'Sretna sam kad mogu pokloniti nešto. Uživam u tome'

Još od ranih dana dizajneri su mi poklanjali kreacije, ne sjećam se baš da mi je neka kolegica nešto poklonila. Uglavnom sam ja bila i ostala ta koja poklanja jer uživam u tome, govori nam
Vidi originalni članak

Nije prvi put da poklanjam haljinu u vrijeme maturalnih večera. Radila sam to više puta s Matijom, ali i s drugim dizajnerima, govori nam Severina Vučković (52). Pjevačica je u ponedjeljak priopćila da s prijateljicom i dizajnericom Matijom Vuicom (66) poklanja svoju haljinu jednoj vrijednoj, marljivoj i skromnoj maturantici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da bi takva jedna mlada dama nosila haljinu s potpisom Matije Vuice potrebno je bilo tagirati sebe ili prijateljicu ispod Severinine objave na Instagramu do 6. lipnja.

LIJEPA GESTA Severina i Matija Vuica poklonit će haljinu jednoj maturantici: 'Želimo usrećiti neko divno biće'

Pjevačica će slučajnim odabirom izabrati dobitnicu.

- Htjeli smo usrećiti jednu vrijednu, marljivu, skromnu maturanticu, mlado ljudsko biće koje si ne može priuštiti lijepu haljinu. Jako sam sretna kad mogu pokloniti nešto svoje - priznaje pjevačica. Severina nije dugo birala s kojom će haljinom usrećiti skromnu djevojku.

- Nema tu velike misterije. Najčešće poklanjam haljine koje jednom nosim. Ovu sam nosila posljednju pa mi se činila kao haljina za maturu - dodaje.

NEMA ŠTEDNJE KAD SE SLAVI Luksuz nije samo za strance: Evo koliko su naše zvijezde plaćale za svadbe! Nisu svi ostali skupa

Njezina gesta oduševila je djevojke, a dok se one tagiraju, Severina se prisjetila dara koji je ona dobila.

- Još od ranih dana dizajneri su mi poklanjali svoje kreacije, ne sjećam se baš da mi je neka kolegica nešto poklonila. Uglavnom sam ja bila i ostala ta koja poklanja jer uživam u tome - zaključila je Severina.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dobar loš zao No1 05.06.2024.

    Kome sve nije dala..

  • Daimos 05.06.2024.

    Majka, aktivistica, ikona, odlična pjevačica... Tako mladi misle o njoj. A mi se sjećamo samo jahte.

  • balava nana 05.06.2024.

    Sve je ova dala, ostale krpe........

Komentiraj...
Vidi sve komentare