To je to što me zanima!

Severina pozvala Grašu na proslavu 50. rođendana

Pjevačica je već počela zvati prijatelje na party u zagrebački noćni klub koji je u vlasništvu njenog bivšeg menadžera Edvina Softića, s kojim se nedavno pomirila
Vidi originalni članak

Bliži se “događaj godine”; odnosno proslava Severininog jubilarnog 50. rođendana, koji je 21. travnja. Pjevačica je već počela zvati prijatelje na party u zagrebački noćni klub koji je u vlasništvu njenog bivšeg menadžera Edvina Softića, s kojim se nedavno pomirila nakon što mu je njen sad već bivši suprug Igor Kojić ostavio crnu svijeću pred stanom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je Seve, doznajemo, pozvala i kolegu Petra Grašu (46), a nagađa se da bi s njim mogla doći i supruga Hana (31), koja je trudna šest mjeseci.

Grašo je nedavno napunio zagrebačku i splitsku Arenu, te nastavio s regionalnim koncertima. U stopu ga prati Hana, koja, doznajemo, nema nikakvih trudničkih tegoba.

CURE DETALJI Severina priprema veliku feštu povodom 50. rođendana, pozvala gotovo pola estrade?

Petar i Hana postat će roditelji sredinom srpnja, a glazbenica će roditi u Splitu gdje i žive. Ime za curicu još nisu izabrali jer se ne mogu dogovoriti. Šale se kako će znati kad se beba rodi. Mega fešta s 500-tinjak uzvanika nakon crkvenog vjenčanja trebala bi biti na jesen, no prioritet im je zasad beba.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ko Vid 18.99 13.04.2022.

    Nisam još dobio poziv.

  • 10.04.2022.

    Da je 15. već bi razmislio, ali ovako...

  • Roby621 10.04.2022.

    Hahahahhahahah koji cirkus

Komentiraj...
Vidi sve komentare