To je to što me zanima!

Severina pokazala kako vježba: 'Što se mene tiče, ja ne bih...'

Na društvenim mrežama Severina često objavljuje fotografije sebe u oskudnim kombinacijama, a još češće njezini obožavatelji primijete i pohvale njezinu figuru...
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina Vučković (52) objavila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija sebe kako trenira. Pokazala je svoje mišiće i isklesanu figuru, koju mnogi često hvale, u bijeloj kombinaciji majice kratkih rukava i kratkih hlačica, a sve upotpunila sportskim tenisicama. 

Fotografirala se uz nekoliko sprava u teretani, a osim što su svi nahvalili njen izgled, dobro su se i nasmijali na njezinu objavu. 

PJEVAČICA OŠTRA Severina: 'Molim 'vjernike' i desničare da se bave pravima hrvatske djece, a ne OI-jem!'

- Što se mene tiče, ja ne bi' vježbala, al' moram zbog Severine - napisala je. A drugima se jako svidjela njezina šala. 

- Seve ti ne da mira! Zahvalit ćeš joj kasnije - napisala joj je fitness trenerica i profesorica kineziologije, Renata Lovrinčević Buljan

Prije nego što se ponovno vratila u teretanu, pjevačica je pokazala i rezultate dosadašnjeg treniranja. Dok je bila na otoku Vrniku, Severina je pozirala u kupaćem kostimu, a svi su primijetili njezine trbušnjake. 

'Najzgodnija si naša pjevačica', 'Vau, kako izgledaš', pisali su joj tada. 

SVE JE U OKU PROMATRAČA ANKETA Što je zajedničko Jeleni Rozgi, Severini i Sheldonu iz hit serije 'Teorije velikog praska?'

Ovog ljeta se nije Severina samo odmarala. Prije nekoliko dana nastupila je u jednom klubu na Krku te pjevala skoro tri sata bez prestanka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dinamary 02.08.2024.

    Za sve se izborila sama, zgodna, pametna, sposobna i svoja. Sevka...samo naprijed, svi negativni komentari dolaze od ljubomornih i frustriranih osoba.

  • boing707 01.08.2024.

    Više mi je postalo gadljiva ova rečenica - ima isklesano tijelo.

  • Dalmatinka😇 01.08.2024.

    Neka se javi tko sa 53god. izgleda tako ko Severina? Drži se Seve ima puno jalnih,pojesti će ih jal.⚘️🥰🍫

Komentiraj...
Vidi sve komentare