To je to što me zanima!

Severina pjevala na drag queen tulumu: 'Ovo samo pokazuje da postoji i drugačija Hrvatska!'

Severina je oduševila sve na drag queen događaju u Boogaloou gdje je nastupila kao gost iznenađenja
Vidi originalni članak

Hrvatska glazbena zvijezda Severina nastupila je kao gost iznenađenja na drag partyju koji se održao u popularnom zagrebačkom klubu Boogaloo. 

- Svi se okrenite, molim vas. Divni ste, crna kraljica 1, 2, 3 - rekla je voditeljica i na sceni se pojavila Severina koja je oduševila publiku i zapjevala veliki hit 'Brad Pitt'.

HOUSE OF FLAMINGO Hrvatske drag queens Entity, Roxanne i Colinda Evangelista: 'Bog je uvijek na našoj strani'

Splitska pjevačica otpjevala je i svoje brojne hitove kao što su 'Prijateljice', 'Paloma Nera', 'Ja samo pjevam', 'Gas, gas' i 'Moja štikla' gdje je otplesala dio poznate koreografije s Eurosonga 2006. godine. 

- Samo prava država priznaje sve manjine. I da su veliki, kao što nisu, to bi priznavali i zato virujem u vas, virujem u sve vas - rekla je pjevačica prije izvedbe pjesme 'Virujem u te', a mnogi su krenuli vikati 'Seve, Seve'.

PJEVAČICA ZA 24SATA Severina o navijačkoj pjesmi i dočeku 1998.: Mama mi je rekla da moram pjevati 'Vatrenima'

Severina je otpjevala i 'Na zadnjem sjedištu moga auta' legendarne grupe Bijelo dugme te oduševila brojne posjetitelje drag partyja. Osim toga, napravila je i popularni moonwalk kojeg je proslavio preminuli glazbenik Michael Jackson

- Ovo je party za ljude i za one koji se tako osjećaju. Jer samo ovo pokazuje da postoji drugačija Hrvatska. Hrvatska koju volimo više nego što to oni misle, Hrvatska koja mora vjerovati u drugačije - kazala je Severina okupljenima.

Ovaj drag queer događaj umjetničkog kolektiva House of Flamingo održan je u Zagrebu nakon tri godine, a na pozornici su se pojavila drag kraljice Colinda Evangelista, Roxanne Flamingo i Jovanka Broz Titutka koju je šira publika upoznala na Dori 2023. kada je nastupala s popularnim Letom 3. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ilcommentatore 18.06.2024.

    fino se i uklapa

  • slaven perun 17.06.2024.

    Sto treba novaca.

  • matematicar11 17.06.2024.

    Bravo Severina :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare