To je to što me zanima!

Severina otputovala u Portugal, pozirala u hlačama i košulji koji vrijede više od 3.000 eura...

Sudeći prema komentarima Sevinih pratitelja, hlače i košulja vrijedili su svakog centa. 'Dama', 'Uživaj jer ti to i zaslužuješ', 'Idol mog života', 'Super mi je kompletić', hvalili su pjevačicu
Vidi originalni članak

Što god napravi pjevačica Severina, ne može proći neprimjećeno. Ovih dana uzela je predah od nastupa i otputovala je 'napuniti baterije' u glavni grad Portugala.

PJEVAČICA PRIZNALA NAKON 13 GODINA Ova Srpkinja je prva snimila hit koji pjeva Severina: 'Ne mogu podnijeti što danas nije moj!'

- Iz Lisabona, s ljubavlju - poručila je u petak dok je za svojih milijun i pol pratitelja na Instagramu pozirala u šarenim hlačama i košulji brenda Dolce&Gabanna.

Za oba odjevna komada, koji se prodaju zasebno, izdvojila je priličnu svotu novca. Na službenoj stranici brenda više nisu dostupni, ali mogu se nabaviti na luksuznoj platformi za e-trgovinu Mytheresa. Prema podacima, hlače stoje 1950 eura, a isto toliko potrebno je izdvojiti za košulju. 

Sudeći prema komentarima Sevinih pratitelja, hlače i košulja vrijedili su svakog centa.

'Dama', 'Uživaj jer ti to i zaslužuješ', 'Idol mog života', 'Super mi je kompletić', hvalili su pjevačicu.

I ranije je pjevačica pokazala da voli skupe brendove. Prije gotovo tri tjedna prošetala je Zagrebom u plavoj haljini s uzorkom marke Alessandra Rich. Prema stranici brenda, haljina iznosi 2.150 eura.

Poznato je i da je Severina ljubiteljica finih torbica. Lady Dior torbicu ima u bijeloj, plavoj i crnoj boji. Plava i bijela stoje 5.150 eura, dok je crna malo skuplja, piše na službenoj stranici Diora. Za nju je potrebno izdvojiti 6.050 eura, a upravo je nju Severina izabrala za nedavnu šetnju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Comi 27.10.2024.

    Evo kako se namece materijalo..puu j.beđ vas usta..pa se cudite kako nema brakova!

  • Mr. Pickles 26.10.2024.

    Obrigado 😌

  • Tigarmijau 25.10.2024.

    Nek ima, niste joj vi kupili. Nije mi simpatična, ne slušam njene pjesme al tko ste vi da gledate što tko nosi, gledajte svoj život

Komentiraj...
Vidi sve komentare