To je to što me zanima!

VIDEO Severina koncert na Jahorini otvorila govorom

Danima Severina dobiva podrške od brojnih ljudi iz javnog života, a sada je nastupu odlučila zahvaliti svima koji joj šalju 'neizmjernu ljubav' u ovim teškim trenucima
Vidi originalni članak

Zašto bih odmah počela pjevati, mogu malo i govoriti, započela je Severina (51) na otvorenju skijaške sezone na Jahorini. Svoj koncert je otvorila govorom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oni su mislili da ja neću doći da ću ja otkazati. Moja obaveza i dužnost je bila pojaviti se ovdje danas. Nisam ustala iz kreveta četiri dana, a onda sam se ustala i morala obući, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se. Prije svega želim se zahvaliti malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage, kako je predsjednik Vrhovnog suda rekao, velikoj i moćnoj, da ovih dana smognem snage da ustanem iz kreveta svako jutro i svima vama, koji me zasipate neizmjernom ljubavi, osobno zahvaliti - rekla je pjevačica.

POGLEDAJTE KAKO JE SEVERINA ZAHVALILA SVIMA NA POTPORI:

- Ne smijem biti nepoštena i želim zahvaliti svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, a i svakom malom i nemoćnom muškarčiću - dodala je i otkrila kako joj je inbox pun poruka od ljudi, posebice žena, koje dijele svoja slična iskustva.

- Šutjela sam, ali neću stat! - poručila je Severina na kraju govora.

Ranije je Severina na društvenim mrežama objavila video kojim je poručila da ide u BiH, gdje će imati koncert.

- Ja odoh u Bosnu i Hercegovinu, kao što svi 'naši dečki' bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ja ne bježim od nikoga - rekla je Severina na snimci te za kraj rekla 'I'll be back' (eng. Vratit ću se), popularnu frazu koju izgovara glumac Arnold Schwarzenegger u filmu 'Terminator'. 

Podsjetimo, već nekoliko dana traju burne reakcije javnosti na odluku Vrhovnog suda kojom se poništava presuda o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića te se dijete vraća ocu.

NOVO PRIOPĆENJE Vrhovni sud objašnjava zašto su odlučili da se dijete Severine i Milana vrati ocu: Evo što kažu

Ranije u petak se o svemu oglasio i Vrhovni sud koji je u priopćenju objasnio svoju odluku. 

Idi na 24sata