To je to što me zanima!

Seve: U mog sina se odmah svi zaljube, beba je za poželjeti

Pjevačica je za Gloriu otkrila da je njezin sin Aleksandar radoznao dječak koji ima velike oči. Kaže da se svi zaljube u njega kad ga vide i da je uistinu poseban
Vidi originalni članak

Pjevačica je u intervjuu za Gloriu izjavila da je njezin sin Aleksandar beba za poželjeti. Kaže da je radoznao, da ima velike oči, da se svi odmah zaljube u njega kad ga vide i da je uistinu poseban.

Kada je zauzeta čuvaju ga Milan, njegova sestra ili njezina majka Ana jer nemaju dadilju. Priznaje da sa zaručnikom i sinom još neko vrijeme planira živjeti na relaciji Zagreb-Beograd-Split. Iako on još nije završen, misli da bi im bilo najzgodnije skrasiti se na salašu u Čeneju u Vojvodini jer je ondje prekrasna priroda i može bezbrižno šetati s malenim.

Severinu u subotu očekuje prvi nastup nakon rođenja sina 20. veljače. Nastupit će u finalu showa 'Survivor' i predstaviti novi singl 'Italiana' kojeg izvodi u duetu s mladom pjevačicom iz Metkovića Anom Bebić.

Dodaje da novi singl ne znači povratak na scenu već samo to da je 'mama časkom otrčala na televiziju i da se vraća odmah'. Pjevačica je pokazala besprijekornu liniju nakon porođaja. Priznala je da su kilogrami otišli sami od sebe i da je vježbala malo sama kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 289

  • liberal00 03.06.2012.

    rodit ce jos dvoje dijece do 45 :p

  • laky145 03.06.2012.

    a da vide moga -rezali bi ruke ane vene

  • StellaLily 03.06.2012.

    Ako lici na tebe u mladim danima sumnjam kako je lijep.

Komentiraj...
Vidi sve komentare