To je to što me zanima!

Seve pokazala kulise snimanja novog spota: U prozirnoj haljini istaknula atribute i donje rublje

Severini će 'Sorry' biti trinaesti album po redu. Prve dvije pjesme, 'Sorry' i 'Metak', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja
Vidi originalni članak

Severina (51) objavila je na Instagramu video u kojem je pokazala kako izgledaju pripreme za snimanje spota nove pjesme 'Sorry' iz istoimenog albuma. Video možete pogledati OVDJE.

ZABAVLJALA BJELOVARČANE Severina u žaru nastupa zamalo pokazala previše u mini haljini

Na videu možemo vidjeti kako Seve ulazi u lokal, pozdravlja se s djelatnicima, jede, pleše te kako je šminkeri i frizeri uređuju. Za tu prigodu na sebi ima kratku haljinu s otvorenim leđima, kojom ističe atribute i donje rublje.

Inače, Severini će 'Sorry' biti trinaesti album po redu. Prve dvije pjesme, 'Sorry' i 'Metak', koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana poslije, na redu su izlasci pjesama 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV te 'Pravda za ljubav', a potom i 'Sto stepeni' feat. KIMMV i Filip Miletić.

Posljednju pjesmu i spot 'Woodoo riba', Severina će objaviti u rujnu, a paralelno s njom će izaći i pjesme na vinilu i CD-u. Ovo ujedno predstavlja prvi dio albuma, koji se na nalazi na 'A strani', a na njemu će se nalaziti još dva singla, koja su već objavljena – 'Vjerujem u Boga' i 'Fališ mi' koja se već približava brojci od 70 milijuna YouTube pregleda.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Marko Veliki 25.06.2023.

    bitno da je uvijek gola,majka!

  • ifana 25.06.2023.

    U krcmi snima nasa Madonna

  • Saturnia Pyri 24.06.2023.

    Tkogod i stogod mislio o Sevki, zena je brend, njezine muskarce oslovljavaju Sevkin bivsi, dize zena prasinu gdje god se pojavi... i ne znam bas muskog koji je nebi pored sebe, tak da...

Komentiraj...
Vidi sve komentare