To je to što me zanima!

Serija 'U dobru i zlu' uskoro na Novoj TV: 'Velika konkurencija'

Mladi glumci ne skrivaju svoje uzbuđenje oko uloga koje su dobili
Vidi originalni članak

Početak emitiranja nove dramske serije 'U dobru i zlu' sve je bliži, a gledatelji će od ponedjeljka, 9. rujna u 21:15 na Novoj TV moći pratiti sudbine likova čije izvedbe sjajnih glumaca neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

STIŽE NA JESEN Bili smo na setu serije 'U dobru i zlu': 'Priču o čovjeku koji ima 2 obitelji čula sam iz prve ruke...'

Mladi glumci ne skrivaju svoje uzbuđenje oko uloga koje su dobili.

- Velika je konkurencija i biti odabran je uvijek lijep osjećaj - ističe Lana Ujević Telenta koja će u seriji glumiti Niku, kćer Veljke i Ivane Sriće. 

Glumica otkriva da u jednom segmentu osjeća posebnu povezanost sa svojim likom: 

- Obitelj mi je uvijek bila na prvom mjestu, isto tako je i ulozi koju igram, pa osjećam da svaki njen potez jako dobro razumijem.

'U DOBRU I ZLU' Filip Juričić o novoj ulozi u seriji: 'Drago mi je da sam taj lik samo na setu, a ne i u pravom životu'

Lanu smo već imali prilike gledati na Novoj TV u seriji 'Zlatni dvori', a njenog kolegu Tomu Mevešeka u seriji 'Dar Mar'. Njih će dvoje sada po prvi put glumiti u istoj seriji i to u ulozi blizanaca. 

- Imao sam priliku raditi već na Novoj TV i bilo mi je jako lijepo - prisjetio se Toma Medvešek. 

- Jakova će bit teško zavoljeti, ali ako netko uspije u tome, kao ja, mislim da ga neće moći prestati voljeti - kaže Toma te dodaje kako ga njegov lik često uspije iznenaditi: 'Ni sam još nisam siguran je li good guy ili bad guy.'

Blizanci Jakov i Nika u seriji imaju i mlađeg brata Vilija kojeg utjelovljuje Filip Budimir. Često je usamljen budući da su brat i sestra puno stariji od njega, mama je ambiciozna, a tata stalno ili radi, ili putuje pa mu saznanje da ima polusestru Leu neće teško pasti.

ZA SVE GENERACIJE Ove jeseni na male ekrane stiže nova serija 'U dobru i zlu'!

Lea Srića je Veljkova kći iz braka s Marinom, a utjelovit će ju Ivona Dragaš Bilogrević. Filip i Ivona najmlađi su članovi 'U dobru i zlu' glumačke ekipe.

Uz Leu, Veljko i Marina imaju i sina Kašmira kojeg svi zovu Miro. Ta je uloga pripala glumcu Ammaru Mešiću koji je svog lika opisao vrlo slikovito:

- Miro se u seriji susreće sa različitim usponima i padovima, situacijama kompliciranim kao kad šal od kašmira uvežete tako da ga je teško rasplesti. Svi glumci ističu kako je atmosfera na setu radna, ali i prepuna smijeha te s nestrpljenjem očekuju reakcije publike.

POGLEDAJTE VIDEO: DRAŽEN ZEČIĆ DIPLOMIRAO NA SENDVIČIMA

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Cipelcug 29.08.2024.

    Aaaauuu, da mi je znati kako je izlazio na kraj s dvije žene?

Komentiraj...
Vidi sve komentare