To je to što me zanima!

Selena: Sviđa mi se Drake, ali je moja guza premala za njega

Često si govorim da je Drake nešto učinio zbog mene, a znam da to nije istina. Mislim da čak ne bismo bili dobar par jer imam premalu stražnjicu, kaže pjevačica
Vidi originalni članak

S Justinom Bieberom (19) puno je puta prekidala pa se mirila, no sad je definitivno slobodna djevojka. Selena Gomez (21) otkrila je kako bi voljela ponovno biti u vezi, a zna i s kim.

- Sviđa mi se Drake i često sama sebi govorim da je nešto učinio zbog mene, a znam da to nije istina. Mislim da čak ne bismo bili  dobar par jer imam premalu stražnjicu za njegove pojmove - rekla je Selena na radiju.

- Hodao sam s Rihannom, obožavam Nicki Minaj, ali nikad nismo bili intimni, S Tyrom Banks na spoju sam bio u Disneylandu, bio sam na večeri s Kat Dennings koja mi je omiljena zvijezda i o kojoj sam oduvijek maštao, no nikad nisam bio ni u kakvoj vezi s Kim Kardashian - rekao je Drake (36) u showu Ellen DeGeneres. Dodao je kako je 'single' i spreman je za vezu. 

Živi u strahu: Prije je opsjedao Selenu, a sada je pobio obitelj

Idi na 24sata

Komentari 21

  • big proof 13.10.2013.

    ne želim biti vulgaran,ali jel to znači da ga je primala u pakšu ili šta?

  • nea-zg 12.10.2013.

    "Sviđa mi se Drake i često sama sebi govorim da je nešto učinio zbog mene, a znam da to nije istina" može mi netko objasnit ovu rečenicu,il sam glupa ili stvarno nema smisla?

  • kung fu panda 12.10.2013.

    pa pojedi nešto guza obično naraste od hrane

Komentiraj...
Vidi sve komentare