To je to što me zanima!

Scena za pamćenje! Najmlađi fanovi za Baby Lasagnu razvukli tabletić od nekoliko metara...

Mnogi su našem predstavniku skandirali da ga vole, nisu mogli skriti oduševljenje zbog njegova uspjeha. Kad je to čuo i vidio, preplavile su ga emocije te se rasplakao
Vidi originalni članak

Više od deset tisuća fanova dočekalo je našeg Marka Purišića (28), poznatijeg kao Baby Lasagnu, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Pjevalo se, plesalo i veselilo na njegov energični 'Rim Tim Tagi Dim', kojim je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem Eurosongu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stigli su stari, mladi pa i oni najmlađi, koji su u jednome trenutku razvukli tabletić od nekoliko metara. Bila je to scena za pamćenje.

Mnogi su našem predstavniku skandirali da ga vole, nisu mogli skriti oduševljenje zbog njegova uspjeha. Kad je to čuo i vidio, preplavile su ga emocije te se rasplakao.

- Očekivao sam 20 ljudi na aerodromu i ovdje stotinjak, ne znam što bih rekao. Hvala vam, nadam se da ste zadovoljni - rekao je Baby Lasagna i rasplakao se.

Među okupljenima našli su se i političari. Na sjajnom plasmanu među prvima su mu čestitali gradonačelnik Tomislav Tomašević i premijer Andrej Plenković

- Dali smo sve od sebe, očito ste to prepoznali. Nitko od nas nema niti preko 32 godine - dodao je Lasagna i zahvalio se još jednom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zutizgzg឵឵឵឵឵឵឵ 13.05.2024.

    Čestitke svim Hrvatima na uspjehu vašeg Marka!!

  • Postenjak*11 13.05.2024.

    ne volim taj tip glazbe ali poštujem i sretan sam jer je postigao super rezultat i cjelo vrijeme pokazival da voli Hrvatsku, svaka ti čast majstore tako se to radi.

  • odette 13.05.2024.

    Marko je divan decko. Stvarno impresivno koliko je radio na sebi izmedju Dore i Eurovizije, koliko je puno postigao, svaka cast i nema mu se sto zamjerit. Stvarno mu od srca zelim uspjesnu karijeru koju je zasluzio, pametan, talentiran, kreativan i vrijedan decko❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare