To je to što me zanima!

Saša Matić u Vodicama posvetio dio nastupa omiljenom Oliveru: 'Ovo ljeto pamtit ću po vama...'

Nastup je otvorio s hitom 'Prejako' pa nastavio nizati uspješnice 'Nađi novu ljubav', 'Idemo anđele', 'Sto svirača' i brojne druge, a izveo je i svoje poznate duete 'More tuge' sa Severinom i 'Ko si ti' s Aleksandrom Prijović
Vidi originalni članak

Mnogima omiljeni estradni umjetnik, maestralni Saša Matić (46), sinoć je u Vodicama održao jedan od najdražih mu koncerata ovog ljeta. Gotovo tri sata oduševljavao je publiku svojim vokalom, hitovima i emocijama koje su preplavile klub La Playa by Imperial, koji je u srijedu navečer okupio Sašine obožavatelje iz svih dijelova Dalmacije.

- Dugo nismo svirali u Vodicama i bio je red da konačno napravimo koncert. Ovdje smo uvijek bili lijepo dočekani, tako je i večeras. Hvala vam na tome. Ja sam odavno našao svoju ljubav, a to ste vi. Najveća na svijetu, potpuno legitimno - poručio je publici voljeni glazbenik.

Koncert je otvorio s hitom 'Prejako' pa nastavio nizati uspješnice 'Nađi novu ljubav', 'Idemo anđele', 'Sto svirača' i brojne druge, a izveo je i svoje dobro poznate duete.

Publika je s njim uglas pjevala 'More tuge', pjesmu koju je snimio sa Severinom, zatim duet s popularnom Aleksandrom Prijović 'Ko si ti' pa i 'Nekada i sad' kojeg je snimio sa Željkom Samardžićem.

Publika je podjednako uživala u njegovim emotivnim baladama i pjesama sa zaraznim ritmom te je La Playa postala epicentar najljepše energije. Ni topla ljetna noć nije spriječila gotovo 2000 ljudi da uživaju u koncertnom spektaklu.

Jedan dio svog koncerta, Saša je posvetio neprežaljenom i svima najdražem Oliveru Dragojeviću. Matić je na pozornici La Playe priznao i pokazao koliko cijeni i voli legendarnog glazbenika, a s publikom uglas otpjevao je njegove maestralne hitove 'Cesarica', 'Kad mi dođeš ti', 'Nedostaješ mi ti'...

- Hvala vam za predivnu noć. Ovo ljeto pamtit ću po vama, po Vodicama - priznao je Saša na kraju nezaboravnog koncerta.

Sezona u La Playi tako prilazi svome kraju, ali još će nekoliko koncerata obilježiti ovo ljeto. U subotu se na pozornicu penje popularni treper Nucci, a već 20. kolovoza stiže 'kralj Billboarda' Grše. Potom će 23. kolovoza koncert održati Mile Kitić, a veliko zatvaranje sezone rezervirano je za 24. kolovoza i koncert Adija Šoše.

Ulaznice za koncerte omiljenih glazbenih zvijezda moguće je osigurati putem sustava Adriaticket.com, dok se više informacija o klubu La Playa i dašak magične ljetne atmosfere može pronaći na njihovom Instagram profilu.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare