To je to što me zanima!

Sarajevska glumica: 'Nikad nisam rekla da sam išla na Diddyjeve zabave, ne znam ga'

Dajana Gudić nedavno je ispričala kako je prošle godine bila na rođendanskoj zabavi na kojoj su bili Beyonce, Jay-z, i mnogi drugi.
Vidi originalni članak

Glumica i manekenka Dajana Gudić već godinama živi i radi u Los Angelesu, a nedavno je jednom podcastu opisivala kako izgledaju holivudske zabave na kojima, tvrdila je tada, prisustvovala. Mnogi su pomislili kako je riječ o zloglasnim tulumima kod repera Seana Combsa (54), poznatijeg P. Diddyja, kojeg se tereti za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna djela vezana uz prostituciju. Sada se oglasila na društvenim mrežama i pojasnila pratiteljima na koje zabave je mislila.

REKLA I DA JOJ SE BRAD PITT JAVIO Sarajevska glumica tvrdi da je bila na tulumima P. Diddyja: 'U VIP sobi su samo odabrani ljudi'

- Ljudi, moram nešto pojasniti. Nikad nisam izjavila da sam išla kod Diddyja na partyje, niti istog poznajem. U reelu koji ste vidjeli pričam o totalno drugoj poznatoj osobi kod koje svake godine idem na rođendanske zabave - napisala je u objavi u obliku Instagram storyja.

- Ali... Diddyjev sin Christian glumio je u mom filmu Impulse, to je priča za neki drugi dan - dodala je.

CARSTVO SE URUŠAVA Sve što trebate znati o slučaju P. Diddyja: Kralj 'bijelih zabava' je sada postao pravi princ tame...

Naime, Dajana je govorila da na zabavama na koje ide sretne puno slavnih lica.

- Mi idemo u tu VIP sekciju i to je nešto što naši ljudi teško shvaćaju. Kad uđeš u tu prostoriju odmah je Beyonce, Jay-Z, Lady GaGa, Brad Pitt, Kim Kardashian.. I onda sam tu ja. Zapitala sam se što ja radim ovdje - rekla je glumica te dodala:

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

- Na takvim mjestima nema slikanja ni snimanja, telefon se ostavlja. Meni ne uzimaju telefon jer mi vjeruju jer sam se s njima dugo družila i nikad se nisam slikala.

Dajana Gudić pojavila u filmu 'All-Star Weekend' Jamieja Foxxa. U njemu su glumili i Gerard ButlerRobert Downey Jr.Benicio Del Toro... Dok je 2022. godine ostvarila ulogu u filmu 'Dyad', redatelja Patricka Flahertyja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Spužva_Bob_Skockani 11.10.2024.

    Ako laže koza ne laže rog. A ona nije rog. Sramotno.

  • nika1980 11.10.2024.

    Kakve nebitne osobe gurate kao vijest,bože sačuvaj...

  • dr evil 11.10.2024.

    Pitajte knol doll kako je na zabavi🫣

Komentiraj...
Vidi sve komentare