To je to što me zanima!

Sanja Cukon će birati namirnice za novi izazov u MasterChefu

Uz mogućnost da sama izbjegne kuhanje i osigura prolazak, Sanja će ipak odlučiti ne propustiti priliku za još jedno kulinarsko nadmetanje
Vidi originalni članak

Na redu je novi test kreativnosti u MasterChefu kojem će Sanja Cukon, zbog pobjede u prošlom izazovu, pristupiti s određenim prednostima. No i pobjeda u večerašnjem izazovu posebno je važna jer će se kandidat s najboljim jelom spasiti od stres testa i dobiti još jednu važnu pogodnost.

KULINARSKA ČAROLIJA S MALDIVA Sanja briljirala u 'MasterChefu' sa savršeno pečenom tunom: 'Uživala sam u ovom kuhanju'

- Isplati se dati sve od sebe i napraviti najbolji tanjur - napomenut će im Stjepan, a što će biti ta velika povlastica i tko će je zaslužiti svojim jelom doznajte u večerašnjoj epizodi.

Sanja, pobjednica prethodnog izazova, preuzima ulogu koja nosi posebnu odgovornost – određuje tko će kuhati s kojim namirnicama. Uz mogućnost da sama izbjegne kuhanje i osigura prolazak, Sanja će ipak odlučiti ne propustiti priliku za još jedno kulinarsko nadmetanje.

- Gušt mi je kuhati jela iz drugih zemalja, tako da ne želim to propustiti - izjavit će Sanja te pokazati svoju strast prema kuhanju, naročito u tjednu u kojem se kuhaju jela inspirirana inozemnim kuhinjama.

Ovoga puta, kandidati će se suočiti s novim izazovom pripremajući jela iz tri različite nacionalne kuhinje – ukrajinske, norveške i makedonske. Samo jedna od ovih kuhinja neće imati za zadatak rad sa svinjetinom, a to će biti norveška. Pojedini kandidati suočit će se s pripremom namirnica koje inače ne konzumiraju, pa će tako Elvi pripasti ukrajinsko jelo s pancetom.

TKO ĆE ZASJATI? Kandidati MasterChefa okusima će odvesti na razne destinacije, ali samo neki će briljirati...

Dok Sanja bude birala namirnice, natjecatelji će se osvrnuti na njezin odnos s drugima u MasterChef kući.

- Nije joj bilo lako. Mnogi su se urotili protiv nje, ali Sanja je to junački podnijela i evo je, kao da se ništa nije dogodilo - komentirat će Ivana, dok će Ljiljana izjaviti: „Upravo zbog toga što je Sanja već jednom prošla linč, mislim da neće nikome podilaziti, ali neće ići ni na opciju da je cijeli svijet zamrzi.“

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KusNjega 25.10.2024.

    Sanja Cunjkica

Komentiraj...
Vidi sve komentare