To je to što me zanima!

Samozatajna supruga Nikole Jokića: Na prvom mu je mjestu, a vole se još od školskih dana

Zvijezda Denver Nuggetsa ne skriva da mu je obitelj najvažnija, a vjenčani prsten nosi na vezicama tenisica
Vidi originalni članak

Srpski košarkaš Nikola Jokić (28) nakon velike pobjede Denver Nuggetsa našao se u centru pozornosti, a interes javnosti privukla je i njegova samozatajna supruga Natalija

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jokić ne skriva da mu je obitelj na prvom mjestu, pa tako vjenčani prsten nosi zavezan na tenisici za sreću na utakmicama, a jednom je prilikom otkrio da je ideju 'ukrao' od suigrača u Srbiji. Na taj način, objasnio je, u svakom trenutak ima obitelj uz sebe. 

- Skinem ga s prsta i stavim na vezicu jer mi je obitelj najvažnija - objasnio je.

Ljubav između Nikole i Natalije započela je još u srednjoškolskim danima, a danas imaju kćerkicu Ognjenu (1). Zanimljivo je da je Natalija zapravo prva napustila Srbiju i otišla u SAD, i to zbog sporta. Naime, ona je 2013. upisala Seminole State College u Oklahomi, gdje je igrala odbojku. 

Jokić je tada igrao košarku u Srbiji, a zbog nje je čak razmišljao o odustajanju. Ipak, nisu dugo ostali razdvojeni, jer je Nikola 2015. potpisao ugovor s Denverskom momčadi, pa mu se Natalija pridružila i tamo završila studij. 2018. je diplomirala psihologiju. 

ČISTI LUKSUZ Stigao je na proslavu, ali i na utrku konja: Jokić do Srbije letio privatnim avionom od 50 mil. €

Košarkaška zvijezda je nekoliko puta priznala da vrijeme između sezona najviše voli provoditi doma, u rodnom Somboru. Tamo su se Nikola i Natalija vjenčali u jesen 2020. godine,  a na vjenčanju im je pjevala Aleksandra Prijović (27). 

- Mislim da svi mi koji imamo ženu i djecu trebamo biti sretni s osobama koje imamo pored sebe - rekao je Jokić za srpsku Arena TV u siječnju 2023.

- Kad imate normalan život, to vas podiže i samo vam pomaže - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sircus 07.07.2023.

    bucko ili ne zabija na visr fronti

  • yebosamtisvepospisku 07.07.2023.

    ajde neka ga je i bucko umočio😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare