To je to što me zanima!

Samohrani otac Tihomir: 'Kćeri je teško samo uz mene, treba joj netko kao zamjenska majka'

Tihomir je samohrani roditelj te živi sa svojom sedmogodišnjom kćeri s kojom obožava provoditi svaki trenutak. U slobodno vrijeme voli otići u ribolov i zaigrati nogomet s prijateljima
Vidi originalni članak

Samohrani otac Tihomir Petrović (40) iz Nuštra jedan je od kandidata nove, 16. sezone showa 'Ljubav je na selu', a u show se prijavio zbog ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova najveća podrška je sedmogodišnja kći.

- Njoj je teško samo uz mene. Treba joj neka osoba koja će joj biti poput zamjenske majke. Kći mi daje snagu za život, ne znam kako bi bez nje - rekao je Tihomir za RTL.

Tihomir je rekao i da je dobio puno podrške i na društvenim mrežama.

- Veseli me to jer se nisam nadao tome. U godinu dana nisam toliko dobio zahtjeva za prijateljstvo na društvenoj mreži. Ima i žena koje mi samo daju savjete - ispričao je farmer.

U POTRAZI ZA BOLJOM BUDUĆNOSTI Radoslav iz 'Ljubav je na selu' prošao je bolan razvod: Bivša žena uzela mi je novac s računa

Tomislav je rekao i da mu je najvažnija ljubav.

 - Prošao ili ne prošao, mene više ništa ne može iznenaditi.  Želim ljubav, pažnju, da se slažemo i to je to. Godine mi nisu toliko važne. Godine su samo broj -  zaključio je farmer.

Inače, iza Tihomira je tužna ljubavna priča.

U prošlosti nije baš imao pozitivna ljubavna iskustva jer ga je bivša djevojka ostavila nekoliko dana prije nego što ju je htio zaprositi, a druga nekoliko sati prije svadbe. Zajedno imaju kćer Klaru koju majka u zadnje četiri godine nije vidjela nijednom.

'LJUBAV JE NA SELU' Farmer Mijo izgubio je brata i majku: Pao sam u svemu, teško mi je, ali moram nastavit dalje

- Živio sam sa curom koja me ostavila sat-dva prije vjenčanja. Živjeli smo prije tog par godina zajedno, mislim, nije dijete došlo slučajno, ali jednostavno nije išlo, ona nije htjela dalje, ne znam zašto - rekao je kandidat te nadodao da majka ima kontakt s njihovom kćeri, ali jako rijetko.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HateDrunkDrivers 20.06.2023.

    Djetetu je dovoljan jedan roditelj.....on ne traži suprugu već majku za dijete, tako će ju teško pronaći...

  • 20.06.2023.

    “Zamjenska” koji debilni izraz

Komentiraj...
Vidi sve komentare