To je to što me zanima!

'Samo si ih uzmite!' Trumpov sin opleo po Harryju i Meghan

Ovo nije prvi put da članovi obitelji Trump imaju oštre riječi o princu Harryju i njegovoj supruzi. I prije nekoliko mjeseci je Donald Trump rekao da je Harry 'izdao kraljicu'...
Vidi originalni članak

Eric Trump (40), sin Donalda Trumpa, osvrnuo se nedavno na princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle koji žive u Kaliforniji već par godina te poručio da su vojvoda i vojvotkinja kao 'trule jabuke' i insinuirao da bi ih njegov otac mogao deportirati iz zemlje ako ponovno postane predsjednik. 

- Rado ćemo ih poslati natrag. Slobodno si iz uzmite - rekao je Eric te kroz smijeh dodao da nije siguran ni žele li ih Britanci više. 

I dok za ostale članove britanske kraljevske obitelji Eric ima samo riječi hvale, to nije slučaj oko Harryja i Meghan. Poručio je i da mu je dosta 'loših glumaca', što bi se moglo povezati s glumačkom karijerom Markle koja je bila jedna od glavnih likova u seriji 'Suits'. 

OTKRIO KRALJEVSKI STRUČNJAK Princu Harryju je dosadno u Americi, nedostaju mu prijatelji

- Mogu vam reći da je moj otac imao puno poštovanja prema kraljici Elizabeti - rekao je za britanski GB News te dodao da je njegova majka, Ivana Trump, bila bliska s princezom Dianom. 

Manjak simpatije prema Harryju i Meghan ranije nije skrivao ni Donald Trump koji je poručio da bi se par možda trebao preseliti nakon što je u Harryjevim memoarima 'Rezerva' izašlo da je konzumirao drogu u SAD-u. U ožujku je tako istaknuo da Harry ne bi trebao imati posebne povlastice i da se trebaju poduzeti svi koraci ukoliko je lagao na prijavi za vizu. 

NE MORA SE PAKIRATI Princa Harryja i suprugu nisu pozvali na obiteljsko ljetovanje

- Izdao je kraljicu, to je neoprostivo - rekao je bivši predsjednik Trump mjesec dana kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lily A 10.08.2024.

    Tocno

  • GH057RI03R 10.08.2024.

    zasto se njih naziva jos uvijek titulama, ako su se sami odrekli istih? molim autoricu da objasni?

  • Doktor Kongo 10.08.2024.

    Lik je bitan kao Harry i Meghan

Komentiraj...
Vidi sve komentare