To je to što me zanima!

Samanta o kandidatkinji Tihani: 'Zla je i ljubomorna, a i Ivan mi je tu ispao baš nezrel i dvoličan'

Samanta je treći put u emisiji, a farmer Ivan pozvao ju je na svoje imanje
Vidi originalni članak

Samanta Knežević (27) jedna je od kandidatkinja farmera Ivana Detkovića koje je pozvao na svoje imanje, a treći put traži srodnu dušu u emisiji 'Ljubav je na selu'. Samanta je progovorila o napetoj situaciji s drugom kandidatkinjom, Tihanom.

Samanta je otkrila čime joj se Tihana najviše zamjerila i zašto imaju loš odnos otkad su se upoznale.

'LJUBAV JE NA SELU' Brankica o poljupcu s farmerom Mijom: 'Ako vidim da muškarac grize i sviđa mi se, zašto ne?'

- Tihana je, po meni, jedna jako zla i ljubomorna osoba. A Ivan se tu pokazao kao jako nezrela i dvolična osoba i nije stao nikad u moju obranu, a prodaje neke priče da sam mu ja draga i sve pa što tu onda više reći - objasnila je Samanta za RTL.hr. 

Osvrnula se i na sobu koju joj je Ivan dodijelio, a tvrdio je kako ju je izabrao da bi se mogao ušuljati k njoj kroz prozor.

'LJUBAV JE NA SELU' Humanitarni farmer Radoslav priznao: 'Nisam došao u emisiju zbog novca, sve sam poklonio'

- Pa naravno da nisam bila zadovoljna sa sobom gdje sam morala spavati. Ja sam tip osobe koja voli svoj mir i osamu i ne volim s nekim dijeliti sobu. Nije bilo šuljanja - ispričala je Samanta, a farmer je se nije baš dojmio ni kao domaćin.

- Ivan kao domaćin je mogao biti bolji, puno bolji - istaknula je.

Također se osvrnula na poklon dobrodošlice koji joj se nije svidio.

NOVI TJEDAN, NOVI KANDIDATI Delicije u Večeri za 5 pripremit će pet dama od kojih je jedna žarila i palila u Ljubav je na selu

- Mislim da je trebao pokloniti možda nešto unikatnije, s malo više kreative, ali dobro. Nije da je poklon sad bio turbo loš - zaključila je ipak Samanta.

Inače, ova Zadranka je u 13. sezoni bila odabranica Nevena Landeka, a svi pamte njihove poljupce i spoj u ptrljažniku njegovog automobila. 

Iako ju je poveo i na romantično putovanje, iskrice među njima ipak se nisu rasplamsale. Nakon toga je obznanila da je u vezi sa Željanom Arnerićem koji je u istoj, 13. Sezoni bio na imanju farmerice Raseme Vladetić, no prekinuli su nakon nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vjevegrica 03.10.2023.

    previše devijacija unutar 45 minuta za moj ukus

Komentiraj...
Vidi sve komentare