To je to što me zanima!

Sabrina Carpenter prekinula s dečkom: 'Ponašao se kao idiot!'

U spotu za pjesmu 'Please Please Please' glumio je njezin, sad već bivši, dečko Barry. Pojavio se osuđenik iza rešetaka
Vidi originalni članak

Sabrina Carpenter nije više u vezi s glumcem Barryjem Keoghan, piše britanski Sun. Prema pisanju stranih medija, američka pjevačica je ostavila glumca prije otprilike tri tjedna, a razlog je, navode, njegov način života koji je smetao njihovoj vezi. 

BURNE REAKCIJE Pjevačica snimila provokativni spot u crkvi: Katolici bijesni, a svećeniku oduzete dužnosti...

- Barry se ponaša kao idiot kad je pijan, a Sabrina je postajala sve frustriranija. Uvijek je bio partijaner i Sabrina je zasićena njegovim nestašlucima. Uzdiže se na top ljestvicama i stavila je sebe na prvo mjesto dok se sprema za svoju turneju sljedeći mjesec - otkrio je bliski izvor za The Sun. 

Sabrina je u lipnju objavila 'Please Please Please' u kojoj pjeva o dečku koji je narušio njezinu reputaciju, a Barry joj glumi u glazbenom spotu za tu pjesmu. Pojavljuje se kao osušenik iza rešetaka. Upravo zbog toga, mnogi se na društvenim mrežama šale na njihov račun.

OBJAVILA FOTKE NA ŠTAKAMA Ivana Knoll rastužila pratitelje: 'Da, slomila sam nogu!'

Pjevačica je prekid veze nagovijestila na TikToku.

@itzsdc at least brina got a #1 ♬ please please please bridge - sar ꨄ︎

- Opraštam se od njega jer nisam bila njegov broj jedan izvođač - stajalo je u naslovu te objave.

Inače, Sabrina je kantautorica i glumica iz Quakertowna u Pennsylvaniji. Njeni posljednji singlovi su Feather, Espresso i Please Please Please, a donijeli su joj svjetsku slavu.

NOVA SEZONA STIŽE 2026. Jonathan Bailey otkrio je hoće li glumiti i u četvrtoj sezoni serije Bridgerton: 'Bit ću uz mlade...'

Osim toga, Taylor Swift, jedna od najpopularnijih zvijezda današnjice, izabrala je Sabrinu da ju prati na turneji Eras.

Prisjetimo se, prošle godine Sabrina je snimila spot kojim je uznemirila katolike. Svećenik Jamie Gigantiello, koji je pjevačici dopustio snimanje spota u Crkvi, degradiran je s dužnosti. 

POGLEDAJTE VIDEOSPOT:

U spotu za pjesmu 'Feather' pjevačica je plesala ispred oltara, a na sebi je nosila kratku crnu haljinu od tila. U pjesmi pjeva o toksičnim vezama i zaključuje kako se 'osjeća lakom poput pera' bez takvih muškaraca u životu. Na kraju videa su na oltaru položeni pastelni lijesovi muškaraca koji su umrli ranije spotu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare