To je to što me zanima!

Sa 100 km/h pijani vozač naletio na Borisa Mutića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sportski komentator u prometnoj nezgodi prošao je s lakšim ozljedama. Auto je uništen. Boris je u bolnici poveo tri sata i prošao je bez ozljeda
Vidi originalni članak

Zlatko Č. u utorak oko 20 sati s 1,14 promila alkohola u organizmu udario je komentatora Borisa Mutića (69). Počeo je kočiti, ali bezuspješno. Mutić je udario u automobil ispred sebe, zatim u rubnik ceste, a zaustavio se na rasvjetnom stupu. Mutića su prevezli u bolnicu Sv. Duh. Nakon analize krvi vidjet će je li i sportski komentator pijan sjeo za volan .
- Pogodio me u stražnji dio automobila s nekih 100 km/h. Ja sam polako išao prema semaforu, odletio naprijed pa u stup. Hitna i policija brzo su došli - rekao nam je Boris Mutić, koji je prošao bez ozljeda.
- U bolnici sam proveo tri sata, nakon čega su me pustili kući. Imam veliku kvrgu na glavi, a dobio sam i Schantzov ovratnik, ali ga neću nositi. Nemam ozljeda niti modrica. Ostao sam bez auta. Napravio mi je 'totalku’ - rekao je komentator, koji je vozio Renault Clio.
- Ne sjećam se koji je automobil vozio čovjek koji me je pogodio - dodao je Mutić, prema mnogima sportska legenda, koja iako službeno u mirovini, još radi jer obožava svoj posao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • drug Tito_1 20.11.2008.

    Mutiću ne laprdaj o ozljedama idi advokatu i digni lovu za ozljede i odštetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare