To je to što me zanima!

Rozga u Srbiji kao Prijovićka u Hrvatskoj! Jelena otvorila peti datum za koncert u Beogradu

Moje najdraže doba u godini su božićni i novogodišnji blagdani, moje najdraže mjesto na svijetu je bina, a zbog vas, dragi moji, radimo i 5. koncert u Sava centru, poručila je pjevačica
Vidi originalni članak

Kako je regionalna zvijezda Aleksandra Prijović punila zagrebačku Arenu krajem prošle godine, tako će sad i jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, Jelena Rozga, ispuniti Sava Centar u Beogradu. Simpatična Splićanka zapjevat će beogradskoj publici pet večeri, 20., 21., 26., 27. i 28. prosinca.

POČINJE ŠKOLA! FOTO Poznati kao prvašići: Nini trauma, Rozgi simpatija slomila srce, a Bućan je mrzio lektiru...

- Moje najdraže doba u godini su božićni i novogodišnji blagdani, moje najdraže mjesto na svijetu je bina, a zbog vas, dragi moji, radimo i 5. koncert u Sava centru i to 28.12. Volim vas do neba, mojoj sreći nema kraja. Karte će biti dostupne od sutra od 15 h - napisala je Rozga u nedjelju na Instagramu.

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Jelena iza sebe ima rasprodane koncerte u najvećim arenama u regiji, među kojima je i Beogradska arena koju je napunila u travnju prošle godine u sklopu regionalne turneje 'Minut srca mog'. No, novi nastupi u Sava Centru bit će posebniji od dosadašnjih jer posjetitelje očekuje nešto intimnija atmosfera. 

ČOLIĆ ZABAVLJAO UZVANIKE FOTO Zvijezde regije otvorile su dvoranu u Beogradu u kojoj će Rozga održati četiri koncerta...

Dvorana prima nešto više od 4000 ljudi, a ovo nije prvi put da će Rozga nastupiti na tom mjestu. Bila je čest gost s grupom Magazin, a zatim je i 2011. godine, kao solistica, popunila sva sjedala. 

- Prošlo je jako puno godina kada sam prvi put došla u Beograd i nastupala s grupom Magazin u Sava Centru. Divna sjećanja su to. Želim vam reći da je Sava Centar uvijek imao posebno mjesto u mom srcu, i toliko sam sretna što ćemo se družiti 20. i 21.12, i nakon Arene ponoviti tu predivnu energiju koja nas spaja. Vidimo se, volim vas - napisala je Rozga na najavi prva dva datuma beogradskih nastupa. 

Na nastupima će sigurno zapjevati i 'Lavicu' koja je brzo nakon premijere na 'Melodijama Jadrana' osvojila srca publike i postala novi ljetni hit.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ilcommentatore 16.09.2024.

    iz iste je to kace

  • Snow1234 16.09.2024.

    Bravo Jele! A ostali veliki Hrvati na aparatima. Što bi rekao Oliver, Thompson i ostale hrvatine koga zaboli patka. Žena će uzeti u tih pet koncerata koliko prosječni komentator ovog portala što ju osuđuje neće zaraditi u pet života.

  • stratus 15.09.2024.

    Nema razlike u kvaliteti njihove glazbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare