To je to što me zanima!

Rozga o prvom koncertu u Areni Zagreb: 'Publika je uz mene sve ove godine, zaslužuju tu večer'

Zagreb će biti početna točka regionalne turneje, Rozga Tour. Najveće koncertne spektakle priprema i za rodni Split, Beograd, Skoplje, Sarajevo, Ljubljanu
Vidi originalni članak

U velikoj sam tremi. Ne mogu vam uopće opisati koliko se radujem tom koncertu, rekla je Jelena Rozga (44), koja u prosincu kreće na veliku regionalnu turneju, a prva stanica je Arena Zagreb. Prva je žena koja je napunila splitsku Spaladium arenu a sad je vrijeme za onu zagrebačku. Datum koji su njezini obožavatelji dugo čekali je 17. prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Uz sjajne sam ljude, imamo odličnu produkciju i nekako sam sigurna da će to biti odličan koncert. Ja ću, kao i uvijek, dati sve od sebe. Bit će tu sjajna ekipa, produkcija, plesači. Publika koja je uz mene sve ove godine zaslužuje da im tu večer zaista priredim noć za pamćenje - pojasnila je pjevačica za Narodni radio.

Zagreb će biti početna točka njezine regionalne turneje, Rozga Tour. Najveće koncertne spektakle priprema i za svoj Split, Beograd, Skoplje, Sarajevo, Ljubljanu. Njezina publika već dobro zna da je perfekcionist i da mogu očekivati vrhunsko live iskustvo, uz neke od najvećih hitova hrvatske glazbe. Do ulaznica za nezaboravnu prosinačku večer u Areni Zagreb može se već sada putem sustava Eventim.

Dok se priprema za svoju najspektakularniju turneju, Rozga će u međuvremenu nastupiti i na jednoj od najvećih pozornica u Europi, na Fusion World Music Festivalu koji će na splitskom Parku mladeži 22. i 23. srpnja okupiti najtraženije glazbene zvijezde, uz najbolju svjetsku produkciju, a očekuje se više od 50 tisuća posjetitelja.

- Splitska publika je najbolja na svitu, ali zaista se treba dobro pripremiti i napraviti dobar koncert da bi svi bili zadovoljni. To mi je plan na Fusionu 23. srpnja, već imam ideju za sam početak koncerta - kaže. 

Festival do ranih jutarnjih sati Jeleni neće predstavljati problem jer, kako priznaje, voli tulumariti. Otkrila je i da je nebrojeno puta vani dočekala zoru upravo sa svojim kolegom Markom Toljom. Najavila je novu pjesmu čiji se izlazak očekuje netom prije Fusiona, a u pripremi je i novi akustični album. Vremena za odmor do daljnjega nema.

- Nakon koncerta u zagrebačkoj Areni, znači 18.12. me nema. Dva, tri dana ću uzeti, a onda idemo dalje - priča. 

Na pitanje kakav je život prema njoj, Jelena odgovara: 'Radim posao koji volim najviše na svijetu i okružena sam divnim ljudima i prijateljima. Rekla bih da mi je život čista desetka. Najbitnije je da smo zdravi.'

Progovorila je i o velikoj promjeni u njezinom životu.

BITNO JE RAZUMIJEVANJE Rozga otkrila detalje o svom ljubavnom životu: 'Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne'

- Naučila sam reći ne. Dvadeset i nešto godina mi je trebalo za to, uvijek je bilo: Jelena će, i Jelena je uvijek kimala glavom, ali sad sam odlučila malo više misliti na sebe - ispričala je jedna od najpopularnijih glazbenica u regiji.

POGLEDAJTE VIDEO: JELENA ROZGA IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 22.05.2022.

    Drži se Jele ka raketa..Nije je motika slomila..Dobra je kakvih ima..Bravo Jele...👍👍😀

  • gulpi 20.05.2022.

    Jelena, što si dobra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare