To je to što me zanima!

Rosa Salvaje, donde estas? Evo kako danas izgleda 'Divlja ruža'

Veronica Castro, svojevrsna 'pionirka sapunica' privukla je uz ekrane mnoge gledatelje u Hrvatskoj kada je telenovela 'Divlja Ruža' 90-ih godina stigla na naše male ekrane...
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj se početkom 90-ih godina počela emitirati sapunica 'Divlja ruža', odnosno 'Rosa Salvaje' koja se u Meksiku emitirala 1987. godine. Veliki uspjeh postigla je ne samo u Hrvatskoj, već i u zemljama Latinske Amerike, Bugarskoj, Kini, Rusiji, Srbiji, SAD-u...  A u središtu cijele priče je Rosa Garcia, koju je gledateljstvo upoznalo kao naivnu i neuku ženu, a ona se, kako to tipično biva u sapunicama, zaljubi u bogataša Ricarda kada uđe u svijet bogatih i moćnih.

Rosu je utjelovila Veronica Castro, svojevrsna 'pionirka sapunica'. Nakon 'Divlje ruže', započeo je proboj telenovela diljem svijeta. 

Već krajem 60-ih godina je ušla u svijet glume i najzapaženije uloge imala je upravo u sapunicama, no osim toga je imala i pjevačku karijeru, ali i voditeljsku.

TJEDNI PREGLED Evo što vas čeka u u najdražim serijama i sapunicama: Boško se pokušava iskupiti Matiji

Majka je dvojice sinova, Cristiana Castra koji je u glazbenim vodama, i Michaela Castra koji se bavi kinematografijom. 

Danas Veronica Castro ima 71 godinu i još uvijek se bavi glumom. Ipak, često se znala naći na udaru kritika jer je, kao i neke druge njezine kolegice, kroz godine pretjerala s estetskim operacijama. 

KOLUMBIJSKA PJEVAČICA Waka Waka, gleda me baka: Shakira se i dan danas srami uloge koju je imala u sapunici

Na društvenim mrežama često se voli prisjetiti svojih uloga i objavljivati isječke iz telenovela u kojima je glumila. A svoju glumačku karijeru nastavlja i dalje!

Prije dvije godine izašao je film 'Cuando sea joven' u kojoj glumi Malenu, 70-godišnjakinju koja se magično pretvori u 22-godišnju verziju sebe i počne pjevati u bendu svog unuka. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S AMAROM BUKVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mars7 19.07.2024.

    To je bila prva telenovela u hrvatskoj 94 I ona pjesma Rosa salvaje  

  • VELIKI GMAZ 19.07.2024.

    najbolja serija ikad Rosa salvaje

  • Mr. Pickles 19.07.2024.

    Prvo su prikazivali I bogati plaču, pa nakon toga Divlja ruža, pa Marisol, 1993-1996

Komentiraj...
Vidi sve komentare