To je to što me zanima!

Rooneyjevi važu milijunske ponude za nerođeno dijete

Za sliku njihovog djeteta neki im časopisi već sad nude milijunske iznose, a Coleen nude da napiše svoj vodić kroz trudnoću.
Vidi originalni članak

Supružnici Wayne i Coleen Rooney (23) će krajem rujna dobiti prinovu. Supruga nogometaša engleske reprezentacije u međuvremenu razmišlja o raznim poslovnim ponudama. Za sliku njihovog djeteta neki im časopisi već sad nude milijunske iznose, a Coleen nude da napiše svoj vodić kroz trudnoću. Ako se odluči na to, možda će dizajnirati odjeću za bebe, a čini se da neće biti opterećena kilogramima koje će dobiti tijekom trudnoće budući da joj nude i snimanje DVD-a na kojem će skidati te kilograme.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • melanie 05.05.2009.

    nije "vodiĆ kroz trudnoću'', nego ''vodiČ kroz trudnoću''

  • bosnia_80 05.05.2009.

    i ja kažem neka bude živo i zdravo...ali bogaćenje na takav način je odvratno..beba je beba, nakon poroda sve one isto izgledaju i ne vidim zašto bi mene interesovalo da je vidim (kad bih znao u kojim će se novinama i kada pojavit, ne bih taj dan kupio novine)..stavljati svoje dijete na naslovnice i tako ga eksploatisati kao stvar..to je jadno! P.S. koliko će samo bolesnika i pedofila pohotno buljiti u to jadno dijete ako ga se bude medijski eksponiralo:(

  • tahuti 05.05.2009.

    naka bude živo i zdravo.ako bude muško ,evo pojačanje za man u 2026.

Komentiraj...
Vidi sve komentare