To je to što me zanima!

Ronnie nudi supruzi 27 mil. kuna godišnje za razvod

Ronnie i njegova supruga su svjesni da im je brak gotov. Gitaristu R. Stonesa nije stalo do novaca te je rekao odvjetnicima da joj daju sve što poželi
Vidi originalni članak

Gitarist Rolling Stonesa, Ronnie Wood (61) želi što prije okončati rastavu braka od supruge Jo (53). Njegovi odvjetnici su joj ponudili oko 27 milijuna kuna godišnje, a kako su Ronnie i Jo spremni ići dalje sa svojim životima, nagađa se da će prevarena supruga ponudu i prihvatiti.
- Ronnie zna da je brak gotov, ali želi učiniti pravu stvar za Jo, iako nisu mjesecima razgovarali. Rekao je odvjetnicima da joj daju sve što hoće jer ga nije briga za novac - izjavio je izvor blizak Ronnieju čije se bogatstvo procjenjue na oko 637 milijuna kuna. Glazbenik je vezu s mlađahnom ruskom konobaricom Ekaterinom Ivanovom (20) započeo prije nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sprinterica 03.11.2008.

    e ne bih ga ja gledala za svu lovu ovog svijeta, brrrr

  • chloe 02.11.2008.

    boli konobaricu,on ce se rastati dati prvoj zeni lovu,pa ozeniti nju,izdrzat ce sa njim i ona neko vrijeme,razvest se i traziti veliku lovu,a onda ce ostati on sam!!a ona sada trpi jbg-a pametna je ona,a on glup!!

  • man_u_francesco 02.11.2008.

    treba ova konobarica imat želudac za njega.. haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare