To je to što me zanima!

Rimčeva bivša supruga Katarina više ne radi u njegovoj firmi

Vijest o razvodu Mate Rimca i Katarine Lovrić pojavila se u lipnju, a kako neslužbeno doznajemo, Katarina više ni ne radi u firmi bivšeg supruga...
Vidi originalni članak

Nakon što su se Mate Rimac (36) i Katarina Lovrić (33) razveli ovog ljeta, i to nakon tri godine braka, nekadašnja Rimčeva odabranica promijenila je još nešto u svojem životu. 

Kako neslužbeno doznajemo iz jedne Rimčeve tvrtke, Katarina više ne radi u Rimac Technology d.o.o. U toj firmi započela je raditi 2016. godine, i u njoj bila skoro osam godina. 

Mate i Katarina oženili su se u srpnju 2021. u nekadašnjoj Titovoj rezidenciji u Splitu, a crkvena ceremonija je bila u Livnu, odakle su oboje rodom. Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri.

ODRASTANJE NAŠEG STRUČNJAKA FOTO Od ambicioznog izumitelja do velikog šarmera: Evo kako se Mate Rimac mijenjao...

Prema želji mlade prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi ''Bademi i so'', a vjenčanicu je navodno kupila u Milanu. 

Ovih dana pojavila su se i šuškanja kako Rimac ima novu djevojku. Kako navodi Index, riječ je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca gdje je prošlog vikenda bio i Rimac, zbog čega su krenule glasine o novom paru. Valentina, koja se inače bavi marketingom i nedavno je pokrenula svoju tvrtku, nije htjela komentirati navode. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gowron 01.10.2024.

    Dupli otkaz

  • kid123 01.10.2024.

    Sta sam ja pogresno reko konji iz 24 ssta aj objasnite. Da nije budala da radi da sigurno ima neki postotak od njega. I da joj se treba trpati. Vi konji sa 24 sata izbrisete komentar.

  • Zoran Xx 01.10.2024.

    Kolika je alimentaciju dobila

Komentiraj...
Vidi sve komentare