To je to što me zanima!

Rijetko su zajedno u javnosti: Mladen iz TBF-a i supruga Ana skupa išli na predstavu u Splitu

Iako se o njoj malo zna, poznato je kako su se Ana i Mladen vjenčali u Makarskoj 2019. godine uz 70-ak članova rodbine i prijatelja
Vidi originalni članak

Mladen Badovinac (46) iz TBF-a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Iako se i sam vrlo rijetko pojavljuje pred kamerama, sada je u izlazak izveo svoju suprugu Anu.

PROJEKT SAŠE ANTIĆA I YAYE Zvijezde grupa TBF i Jinx imaju novi singl: 'Pjesma 'Alergija' je alegorija o pojedincu u društvu'

Bračni par stigao je na premijeru predstave 'Crvene vode' u Splitu, a fotografi su ih uhvatili na ulasku u kazalište.

Mladen je nosio džemper crvene boje dok je njegova supruga nosila kožnu jaknu kojoj je dodala šal, a dok su se probijali kroz ljude čvrsto su se držali za ruke.

DRUGA EPIZODA 'SUPERSTARA' Karla usporedili s Mladenom iz TBF-a i pohvalili njegove hlače: 'Tonči bi dao prolaz zbog gaća'

Iako se o njoj malo zna, poznato je da su se Ana i Mladen vjenčali u Makarskoj 2019. godine uz 70-ak članova rodbine i prijatelja.

Prije dvije godine u siječnju na svijet im je stigao sinčić Vedran, a ostatak svog privatnog života reper i njegova draga drže za sebe.

1. dan festivala TBF pjevali na 25. Špancirfest u Varaždinu: Splitski bend publiku zabavljao najvećim hitovima...

Podsjetimo, Mladen je uz kolegu Sašu Antića član grupe TBF koja je već godinama jedna od najpopularnijih hip/hop grupa u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare