To je to što me zanima!

Rihannin bivši stigao kod Rimca na predstavljanje robotaksija: Evo koliko je biznismen 'težak'

Rihanna i Hassan Jameel započeli su vezu sredinom 2017. godine te su u lipnju iste godine viđeni zajedno na odmoru u Španjolskoj
Vidi originalni članak

Mate Rimac danas je u Zagrebu predstavio robotaksije, a među uzvanicima je bio i Rihannin bivši dečko, saudijski biznismen  Hassan Mohammed A Jameel

DOBRI DUH HOLLYWOODA FOTO Keanu Reeves sa svojim je bendom nastupio u Zagrebu: 'Hvala što ste došli unatoč kiši'

Rihanna i milijarder započeli su vezu sredinom 2017. godine te su u lipnju iste godine viđeni zajedno na odmoru u Španjolskoj. Javnost je tada saznala za njihovu vezu, a godinu dana kasnije proširile su se glasine da će se par i vjenčati.

- Ludo je zaljubljena u njega. Vjenčanje je samo pitanje vremena, ona ne može dočekati da je zaprosi - rekao je izvor za britanske medije ranije.

Ipak, 2020. godine par je prekinuo, a razlozi prekida veze nisu poznati niti dan danas.

'NIKAKO DA PRESTANE' Rihanna otkrila zašto je izgubila kosu: Nisam to tako očekivala

Milijarder je 2016. bio u kratkoj vezi s manekenkom Naomi Campbell (48) zbog čega je ona 'zaratila' s Rihannom te su se prestale međusobno pratiti na društvenim mrežama. 

Hassan Jameel težak je 1,9 milijardi dolara i član je uprave obiteljske firme Abdul Latif Jameel koju je osnovao njegov otac. Njegova obitelj prema Forbesu je najbogatija u Saudijskoj Arabiji, ali i najpopularnija jer su u prošlosti u humanitarne svrhe donirale stotine milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 26.06.2024.

    Je l' Rihana nosi periku?

  • 26.06.2024.

    Jakog mi investitora.Fuj!

  • global 26.06.2024.

    Hoće li anemija povući više našu lovu iz privatne tvrtke i dozvoliti investitorima ulaganje u nju ako im ideja ima smisla?

Komentiraj...
Vidi sve komentare