To je to što me zanima!

Rihanna više nije s Brownom, namjerava se posvetiti karijeri

Pjevačica će uvijek voljeti repera, no odlučila je nastaviti dalje sa svojim životom i usredotočiti se na karijeru. Tijekom vikenda se zabavljala s prijateljima na utakmici
Vidi originalni članak

Razlog prekida ljubavne romanse pjevačice i repera ne krije se u trećoj osobi već u njihovim pretrpanim poslovnim rasporedima, otkrio je izvor za E!News. Prema njegovim tvrdnjama, Rihanna (25) uvijek će voljeti Chrisa Browna (23), no pjevačica je odlučila nastaviti dalje sa svojim životom i posvetiti se karijeri i novim poslovnim pothvatima. Pred njom su nastupi na njezinoj 'Diamonds' turneji, radi na pokretanju novog parfema, osmišljava nove kreativne ideje za buduće nastupe i namjerava se posvetiti modnim kampanjama.  

Brown je nedavno u jednoj radijskoj emisiji izjavio da su prekinuli i potom demantirao napise o prekidu. Požalio se da mu teško pada njezin odlazak na turneju. Priznao je da se boji da će ga prevariti s drugim muškarcem i otkrio da mu ne bi smetalo da to napravi s drugom ženom. 

I dok se pjevačica tijekom vikenda zabavljala na utakmici u društvu prijatelja, Brown je snimljen u društvu tajanstvene plavuše u New Yorku. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • DeTe 09.04.2013.

    Zar niste to jedno 100 puta napisali samo u ovom mjesecu?

  • ajde reci 09.04.2013.

    Ajde više i ta trakavica da završi,svaki tjedan nova vijest:jesu skupa,nisu skupa,pa opet jesu,ma dajte više neku vijest koju vrijedi pročitati.

  • eminem9 09.04.2013.

    i nisu par.. treba se pomirit s tim i otić više jedno od drugoga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare