To je to što me zanima!

Redatelj Nebojša Slijepčević za Cafe je ispričao: 'Zbog Cannesa sam uzeo godišnji odmor...'

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Dobitnik Zlatne palme za film ''Čovjek koji nije mogao šutjeti'', Nebojša Slijepčević, ispričao nam je kako su ga obitelj i prijatelji iznenadili zabavom dolaskom u Zagreb. Zbog Cannesa je uzeo godišnji odmor, a povratkom na radno mjesto umjetničkog savjetnika dokumentarnog filma nastavlja raditi s budućim hrvatskim filmašima.

Počeo je festival Cest is d'Best. A njega je 30. svibnja otvorio Stjepan Jimmy Stanić, koji će u siječnju sljedeće godine napuniti 96 godina. Uz njega je, naravno, bila i njegova Barbara. Javio nam se nekoliko dana poslije, dobro raspoložen, zahvalio na čestitkama, pa objasnio kako i dalje tako nastupaju. Dokle će trajati i danas ne zna reći. "Dok bum mogel", rekao nam je Jimmy Stanić u razgovoru za novi broj Cafea.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) predstavila je projekt praćenja ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva iz Njemačke i Olimpijskih igara u Parizu.

CIJENJENI GLAZBENIK Znaš li tko sam? Trebao je biti frizer, ali glazba je bila draža!

Lidija Bačić vjeruje kako hrvatska reprezentacije na Euru ove godine može do kraja i osvojiti prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare