To je to što me zanima!

Red pjesme, red šale i gomila emocija: Nina Badrić priuštila Šibenčanima noć za pamćenje

Kako je vrijeme prolazilo, postajalo je energičnije. Redom pjesme i šale, Nina je stvorila sjajnu atmosferu te još jednom pokazala da je prava maherica na sceni
Vidi originalni članak

Dobra večer, Šibenik!, pozdravila je pjevačica Nina Badrić (52) publiku na festivalu Šubićevac live u subotu. Sjajnu večer na stadionu Šubićevac otvorila je pjesmom 'Dat će nam Bog'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad su me zvali hoću li pjevati na stadionu, rekla sam im: 'Pa nisam ja Mišo Kovač' - rekla je odlično raspoložena Nina publici, koja se njihala u ritmu te sve snimala za uspomenu.

Emocije su donijeli i stihovi 'U ljubav vjere nemam', hita nikad prežaljenog Olivera Dragojevića

- Gdje god idemo po svijetu, jedan čovjek je uvijek s nama, Oliver - poručila je Badrić.

SPREMILA I POKLON ZA PUBLIKU Nina Badrić nam otkrila kako će slaviti rođendan: Kažem da ne želim ništa veliko, ispadne fešta

A onda je stiglo vrijeme za šalu i rođendanske stihove...

- Neki dan sam proslavila rođendan, znate li koji? - pitala je Nina publiku, a kad su joj dobacili 35., nastavila je:

- Koji ti je rođendan, 35.? Daj mi ostavi svoj broj, molim te! Vodim te doma. Jel' to supruga? Rekla je: 'Odmah!' - našalila se s obožavateljem u publici pa dodala kako ona rođendan slavi svaki dan.

- Slavim ga i večeras, ali je rođendan večeras Korneliji Palić! - poručila je Nina te opjevala svojoj vokal pjevačici rođendansku pjesmu.

Publika je po prvi put uživo imala priliku čuti i Ninin novi singl '#onokad', koji je pokorio radijski eter i osvojio fanove gotovo preko noći. Slušali su Badrić i stanari iz obližnjih zgrada, koje je pozdravila nakon što su je nagradili s vatrometom.

KONCERT POD ZVIJEZDAMA Zbog Cetinskog i Badrić vlada rekordan interes u Šibeniku!

Kako je vrijeme prolazilo, postajalo je energičnije. Redom pjesme i šale, Nina je stvorila sjajnu atmosferu i još jednom pokazala da je prava maherica na sceni.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Peroslavic 07.07.2024.

    Ah, nasa djevojcica kak joj kolegice vole tepati 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare