To je to što me zanima!

Razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić: 'Više se ne vidi kao dio naše obitelji. Teško nam je.'

Otkako je u medijima 2019. godine izašla vijest o Jeleninoj aferi s nogometašem Ognjenom Vranješom mnogi su nagađali da će to dovesti do kraha braka s Duškom Tošićem, što se sada i dogodilo
Vidi originalni članak

Duško i ja smo se dogovorili da nakon 14 godina sporazumno okončamo naš brak, priopćila je javnosti srpska pjevačica Jelena Karleuša (43). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nažalost, Duško više ne vidi sebe kao dio naše obitelji - objasnila je pjevačica u objavi pa nastavila: 

- Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu obitelj i djecu neću moliti za razumijevanje. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na što sam navikla...pa navalite. 

- Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne napise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, a skrbništvo nad našom djecom pripada meni - zaključila je Karleuša. 

SVE ZA DOBRU OBJAVU Jelena Karleuša ispred vile u Srbiji postavila bijelo platno pa pozirala u bikiniju: Ti si boginja!

U medijima se, zbog afere s nogometašem Ognjenom Vranješom (32), od 2019. godine nagađa o raspadu braka Duška Tošića (37) i srpske pjevačice. Na portalima srpskih medija te godine su procurile gole fotografije, koje je Jelena navodno slala mladom nogometašu, a koje su potvrdile šuškanja o njihovoj tajnoj vezi. Medijski rat Ognjena i Karleuše trajao je mjesecima. 

Tek kada se situacija među supružnicima, uskoro bivšim, smirila, na pravoslavni Božić 2022. godine stigla je vijest o obiteljskoj drami. Duško Tošić navodno je tada u njihovom domu ošamario suprugu Jelenu, a ona ga je zbog toga prijavila policiji. Iako je pjevačica nakon navodnog incidenta odbila podnijeti kaznenu prijavu protiv supruga, ali i medicinsku pomoć, Tošić je bio saslušan u policijskoj postaji. 

Kako je ranije izvijestio Telegraf.rs, Karleušinom suprugu je nakon tog saslušanja za Božić bila izrečena zabrana prilaska od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužiteljstvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana. Nogometašu je 7. veljače istekla zabrana prilaska, a Jelena mu je, po svemu sudeći, oprostila nasilje i s njim provela dan zaljubljenih ove godine. 

- 15 godina se borim za očuvanje braka, mislim da su uvijek žene te koje se zalažu za instituciju, kako braka tako i obitelji. Takve smo životinje - rekla je Jelena u prosincu 2021. godine za Kurir.rs

Jelena i Duško su u braku od lipnja 2008. godine te su roditelji dvije kćeri, Atine i Nike.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • more wolf than woman... 07.07.2022.

    Ostavite mi Jelenu. Ona je netko tko zna svoj posao i radi ga dobro. Realno, cudno mi je da je zavrsila u braku s ovim mutavcem.

  • Kitu guli 07.07.2022.

    Prodajem kuruzu..!

  • IvanBelosevic 07.07.2022.

    Tragedija u pič.. materinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare